>
Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ana SayfaGündemHaberÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Spread the love

GELENEKSEL ÇOCUK ŞENLİĞİNDE ALAN DOLDU TAŞTI

Polatlı Belediyesi geleneksel çocuk şenliğinde bu yıl da çocuklara bayramlarını dolu dolu yaşatarak gönüllerince eğlenmelerini sağladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Polatlı Belediyesi tarafından çocuklara özel olarak hazırlanan birbirinden farklı ve eğlenceli programlar eşliğinde coşkuyla kutlandı. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya çocuklara eşlik etti , bayramlarını kutladı.

Çocuklar 23 Nisanı doğada kutladı. Polatlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladı. Polatlı Belediyesi geleneksel çocuk şenliğinde bu yıl da Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya çocuklarla buluştu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Polatlı Belediyesi tarafından çocuklara özel olarak hazırlanan birbirinden farklı ve eğlenceli programlar eşliğinde coşkuyla kutlandı. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya çocuklara eşlik etti , bayramlarını kutladı. Yüzlerce çocuk ve ailenin katıldığı Çocuk şenliğine Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, eşi Şaduman Yıldızkaya, CHP İlçe Başkanı Melih Çınar ve Belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Polatlı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliğine özel olarak hazırlanan gösteriler, Üçpınar Şehit Bekir Pehlivan Parkı’nda çocuklarla buluştu.

Polatlı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında birbirinden eğlenceli etkinlikler ve oyunlar saat 16.00’da Üçpınar Şehit Bekir Pehlivan Parkı’nda ücretsiz olarak çocuklarla buluştu. Şehit Bekir Pehlivan Parkı’nda kurulacak olan oyun alanları, parkurlar, halk oyunları, kukla gösterileri, yüz boyama, tahta bacak, palyaço ve sürpriz hediyeler bayram coşkusunu yaşayan çocuklar doyasıya eğlendi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR