Cuma, Mayıs 17, 2024
Ana SayfaGündemHaberLİDER  KUPA YOLUNDA...

LİDER  KUPA YOLUNDA…

Spread the love

 Polatlı 30 yıl sonra    1926 Polatlı Belediyespor  kupa için nefesleri tuttu.  Pazar günü  Geredespor ile karşılaşacak olan  Bal  lideri 1926 Polatlı Belediyespor,  Geredespor karşılamasından galibiyetle ayrılması durumunda   Bir üst lig olan 3. Lige  yükselerek Bölgesel Amatör Lige veda edecek. Polatlı şehir stadyumunda oynanacak karşılaşma 5 Mayıs Pazar Günü  saat 15.00’de başlayacak.

30 YILLIK HASRET SON BULSUN!

Bölgesel Amatör Ligin  lideri   yeşil sahada fırtına gibi esmaya devam ediyor.   Lider 1926 Polatlı spor  bu hafta  Bölgesel Amatör Ligin kritik maçına  çıkıyor. Lider Polatlıspor  bu hafta  kendi evi ve seyircisi önünde kupa maçına çıkacak  Polatlıspor taraftarı   lideri yalnız bırakmayarak  Pazar günü takımına kupa yolunda  tribünden destek verecek.

  Bölgesel Amatör  Ligde (BAL)  lider  olan 1926 Polatlı Belediyespor  son maçını Gerede spor ile oynayacak. 

Nefesler Tutuldu Gözler Kupada 

Polatlı 30 yıl sonra    1926 Polatlı Belediyespor  kupa için nefesleri tuttu.  Pazar günü  Geredespor ile karışılacak olan  Bal  lideri 1926 Polatlı Belediyespor,  Geredespor karşılamasından galibiyetle ayrılması durumunda   Bir üst lig olan 3. Lige  yükselerek Bölgesel Amatör Lige veda edecek. Polatlı şehir stadyumunda oynanacak karşılaşma 5 Mayıs Pazar Günü  saat 15.00’de başlayacak.Polatlı, Gerede maçını Furkan Sarıoğlu yönetecek.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR