>
Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ana SayfaGündemHaberCHP de gelenek değişmedi

CHP de gelenek değişmedi

Spread the love

  CHP Ata’ya  saygı çelengi bıraktı

 Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile  Atatürk Anıtına   saygı çelengi bıraktı.  CHP ilçe tarafından gerçekleştiren alternatif törene   yönetim ve meclis üyeleri yoğun katılım sağladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Melih Çınar , yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri beraberliğinde  Atatürk Anıtına  çelenk bıraktı. Törene Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Melih Çınar İlçe Yönetimi , meclis üyeleri  ile Atatürkçü Düşünce Derneği (  ADD)  yönetim kurulu katıldı.

 CHP ilçe Başkanı Melih Çınar “ 23 Nisan, geçmişin ötesine, geleceğe uzanan derin bir anlam taşımaktadır. Cumhuriyet rejimine giden yolda bir dönüm noktası olan bu gün, bize Atatürk ve kurucu kadronun ilham kaynağı olmaya devam eden değerlerini hatırlatıyor. Onların izinden giderek, Cumhuriyetimizin temel ilkelerini korumak ve geliştirmek, hepimiz için en temel görevdir.Bugün, milli iradenin gücüne meydan okuyanlar ve provokasyonlara girişenler, tarih sahnesinden yok olmaya mahkum olacaklardır. Türkiye’nin geleceği, milli iradenin ve demokrasinin güçlü temelleri üzerine inşa edilmeye devam edecek. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Meclisi kuran tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı  bir  kez daha kutluyorum.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR