Pazartesi, Mayıs 13, 2024
Ana SayfaGündemHaberBAŞKAN KIYMAZ; “EMEKLİLİĞİNE KAVUŞMAK İSTEYEN ESNAFIMIZA DESTEK OLUYORUZ”

BAŞKAN KIYMAZ; “EMEKLİLİĞİNE KAVUŞMAK İSTEYEN ESNAFIMIZA DESTEK OLUYORUZ”

Spread the love

BAŞKAN KIYMAZ’DAN EMEKLİ OLMAK İSTEYEN ESNAFA MÜJDE

Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet  Başkanı Ertuğrul Kıymaz emekli olmak isteyen esnaflara  öncelik tanıyarak prim borçlarını ödeyebilmeleri için kredi kullandırımı yapacaklarının müjdesini verdi. Kıymaz “Krediden, SGK’ya birikmiş borcu olan ve ödenmesi halinde emekliliğe hak kazanacak esnaf yararlanabilir. “dedi.

Emekli olmak isteyen esnafa Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet  Başkanı Ertuğrul Kıymaz kolaylık sağlıyor.  Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) prim borcu bulunan ve emekli olmak isteyen esnafa öncelik  veriliyor.  Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet  Başkanı Ertuğrul Kıymaz “Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) prim borcu bulunan ve emekli olmak isteyen esnafa yönelik öncelik vereceklerini, emekli olmak, isteyen esnafın yanında olduklarını açıkladı. Başkan Kıymaz; “ Krediden, SGK’ya birikmiş borcu olan ve ödenmesi halinde emekliliğe hak kazanacak esnaf yararlanabilir. “dedi.

ESNAF OLARAK KOOPERATİFİMİZDEN KREDİ KULLANARAK PEK ÇOK EKSİK VE İHTİYACIMIZI KARŞILIYORDUK

Emekli olmak için ilk başvuruyu Pazarcı esnaflarından  Meral Doğan yaptı.  Meral Doğan; “Başkanımız Ertuğrul Kıymaz’a çok teşekkür ediyorum. Sayesinde kooperatif kredisi kullanarak kalan prim borçlarımı ödeyip emekli olacağım. “dedi.Pazarcı esnaflarından  Meral Doğan’ın eşi Satılmış Doğan ise; “Esnaf olarak kooperatifimizden kredi kullanarak pek çok eksik ve ihtiyacımızı karşılıyorduk. Şimdi yine Başkanımızın desteği ile eşimin emekli olması için ödememiz gereken prim borcunu kredi kullanarak ödeyebileceğiz. Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. “dedi.

ESNAFIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYİ HEDEFLEDİK

Emekli olmak isteyen esnafa yönelik çalışma başlattıklarını kaydeden

Başkan Kıymaz; “Kooperatif olarak esnafımızın hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kez de prim borçlarını ödeyerek emekli olmaya hak kazanacak esnaflarımız için yeni bir çalışma hazırladık ve emekliliğine kavuşmak isteyen esnafımızın yüzünü güldürmeyi hedefledik. Esnafımız  SGK’dan aldıkları prim günü ve prim borcu miktarını ibraz ederek başvuru yapmaları gerekmektedir. Yine aynı şekilde 5 yıl vadeye kadar, aylık,3 aylık ve 6 aylık ödeme periyotlarından yararlanabilecekler. Dileyen esnafımız, kooperatifimize gelerek krediden faydalanabilecekler.” Dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR