Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberKAYMAKAM BULACAK “COŞKUYLA VE KIVANÇLA KUTLUYORUZ”

KAYMAKAM BULACAK “COŞKUYLA VE KIVANÇLA KUTLUYORUZ”

Spread the love

 BULACAK “TÜM GENÇLİĞİMİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN” 

Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Bulacak “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda en önemli adımlardan birinin atıldığı 19 Mayıs 1919’un, 105. yıl dönümünü, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak bir kez daha coşkuyla ve kıvançla kutluyoruz.”dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün   öncülüğünde Samsun’dan başlayan şanlı direnişin miladı 19 Mayıs  1919’un, 105. yıl dönümü kutlanıyor . 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı  kutlayan Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak “Zafere inanmış bir milletin kutlu yürüyüşünün başlangıcı olan 19 Mayıs; aziz milletimizin, Gazi Mustafa Kemal’in öncülüğünde Samsun’dan başlattığı şanlı direnişin miladıdır.

Milletimiz ve ülkemiz için, büyük bir geleceğe doğru atılan ilk adım olan 19 Mayıs’ın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından gençliğe armağan edilmiş olması da ayrı bir önem teşkil etmektedir. 19 Mayıs’ta başlayan süreç, Cumhuriyet’in ilanının ardından, çağını aşan bir vizyonla, geniş çerçeveli değişimler ve büyük reformlarla devam etmiştir. Büyük bir azimle, birlik ve dayanışma içinde gösterilen gayretler ve hayata geçirilen hamleler, Türkiye Cumhuriyeti’nin her alanda gelişmesinin önünü açmıştır.”dedi.

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN GELECEĞİ, BAĞIMSIZLIK ŞUURUYLA YETİŞEN SİZLERE EMANETTİR”

Mesajında gençlere seslenen Bulacak “Sevgili Gençler; Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği, bağımsızlık şuuruyla yetişen sizlere emanettir. Güçlü ve müreffeh bir Türkiye idealini yaşatacak olan en büyük güvencemiz sizlersiniz. Bu nedenle sizlerin çağın gerekleri doğrultusunda nitelikli bir eğitim alarak en iyi şekilde yetişmeniz, devlet ve millet olarak en önemli gayemizdir.

Gençlerimizi, milletimizin en büyük zenginliği olarak kabul ediyor, onlara milletçe güveniyoruz. Sizler bu milletin gücü, asırlar boyunca nice şehitler vererek kurduğumuz ülkemizin yarınlarısınız.  Müreffeh bir Türkiye idealini yaşatarak onu geleceğe taşıyacak en büyük zenginliğimizsiniz.Bu duygularla, Cumhuriyetimizin banisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan, bayrak ve kutsal değerlerimiz uğrunda şehadete ermiş bütün şehitlerimiz ile ebediyete intikal etmiş gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Başta Polatlılı genç hemşehrilerim olmak üzere tüm gençliğin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”ifadelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ  

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR