Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana SayfaGündemHaberÇINAR “GENÇLERİMİZE OLAN GÜVENİMİZ VE İNANCIMIZ TAMDIR”

ÇINAR “GENÇLERİMİZE OLAN GÜVENİMİZ VE İNANCIMIZ TAMDIR”

Spread the love

ÇINAR “GENÇLERİMİZİN  AZİM VE KARARLILIK DOLU YÜRÜYÜŞLERİNDE YANLARINDAYIZ”

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Polatlı ilçe Başkanı Melih Çınar   19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.  Çınar  “19 Mayıs, sadece geçmişi anmakla kalmayıp, geleceği inşa etme kararlılığını da simgelemektedir. Gençlerimize olan güvenimiz ve inancımız tamdır; onlar, Atatürk’ün yüksek ideallerini yaşatarak, Türkiye Cumhuriyeti’ni daha da ileriye taşıyacaklardır. Bu vesileyle, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyor, onların azim ve kararlılık dolu yürüyüşlerinde yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyoruz.”dedi.

CHP Polatlı ilçe Başkanı Melih Çınar  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. Yılında  yaptığı açıklamada “19 Mayıs, Türk milleti için bir tarih olmanın ötesinde, milli mücadelemizin ilk adımı olarak sembolize edilen, gençliğin Atatürk’ün çizdiği aydınlık yolda ilerlemesi için yakılan bir meşaledir. 19 Mayıs, ulusal egemenliğimizin yeniden kazanılmasının mücadelesini başlatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu anlamlı günü Türk gençliğine armağan etmesiyle birlikte, sadece bir anma gününden çok daha fazlası haline gelmiştir. Atatürk’ün ve onun silah arkadaşlarının kararlılığı ve fedakarlığı, bugün de gençlerimize ilham kaynağı olmakta, onlarda ulusumuzun aydınlık geleceğine dair bir umut ve güven duygusu uyandırmaktadır. Bu anlamlı gün, milli mücadele mirasının genç nesillere aktarılmasında kritik bir rol oynamakta, aynı zamanda onların Atatürk’ün yüksek idealleri doğrultusunda kendilerini geliştirmelerine olanak tanımaktadır.

Bizlerin dile getirmek istediği en temel mesaj; gençlerimize olan sarsılmaz inancımız ve Atatürk’ün “en büyük eserim” olarak nitelendirdiği Türkiye Cumhuriyeti’ne olan derin bağlılığımızdır. Bu özel ve anlamlı gün, gençlerimizi geçmişimizi onurlandırmaya çağırırken, aynı zamanda geleceğimizi şekillendirme ve yükseltme konusunda da onları geleceğe taşımalıdır.

19 Mayıs, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin başlangıcı olarak, gençlerimize ilham vermeye devam etmektedir. Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir” sözü, onun gençlere olan güveninin ve inancının en güzel ifadesidir.

Gençler, bugün Atatürk’ün bıraktığı mirası koruyarak ve onun gösterdiği yolda ilerleyerek, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıma sorumluluğunu üstlenmiş durumdadır. Bu bilinçle hareket eden genç nesiller, hem ulusal değerlere sahip çıkmakta hem de bilimde, sanatta, sporda ve daha birçok alanda büyük başarılara imza atmaktadır.”dedi.

 “GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Çınar “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, bu anlamda sadece bir bayram değil, aynı zamanda bir yenilenme ve gençleşme günüdür. Her 19 Mayıs’ta, gençlerimizin enerjisi ve dinamizmi, milletimizin geleceğe olan umudunu ve inancını pekiştirmektedir. Bu özel günde, gençlerimiz bir yandan bağımsızlık mücadelesinin ruhunu yaşarken, diğer yandan geleceğin temellerini atma azmiyle dolmaktadır.

Sonuç olarak, 19 Mayıs, sadece geçmişi anmakla kalmayıp, geleceği inşa etme kararlılığını da simgelemektedir. Gençlerimize olan güvenimiz ve inancımız tamdır; onlar, Atatürk’ün yüksek ideallerini yaşatarak, Türkiye Cumhuriyeti’ni daha da ileriye taşıyacaklardır. Bu vesileyle, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyor, onların azim ve kararlılık dolu yürüyüşlerinde yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyoruz.”ifadelerine yer verdi

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR