Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ana SayfaGündemHaberYILDIZKAYA POLATLI DA SPORU ALTIN ÇAĞI İLE BULUŞTURTACAK

YILDIZKAYA POLATLI DA SPORU ALTIN ÇAĞI İLE BULUŞTURTACAK

Spread the love

 YILDIZKAYA’NIN POLATLI DA GENÇLERİN İLGİ DUYDUĞU SPORDA ALTIN DÖNEM PROJELERİ

Polatlı Belediyesi’nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü olan 2026 Yılını da kapsayan; 2024 – 2029 yılları arasında Polatlı’ya Altın Dönemini yaşatmak, aynı zamanda belediyecilik hizmetlerini bir üst seviyeye çıkarmak amacıyla hazırlanan ve Başkan Yıldızkaya’nın belediyecilik vizyonunun kanıtı niteliğinde olan “100. Yıl Altın Dönem” projeleri açıklandığı günden bu yana vatandaşlardan büyük takdir görüyor. Polatlılı vatandaşlar “Sözünü Tutan Başkan” olarak anılan Başkan Yıldızkaya’nın yeni dönem projelerini de bir bir yerine getireceğine gönülden inanıyor.

 Polatlı Belediye başkanı, CHP  Polatlı Belediye Başkan Adayı Mürsel Yıldızkaya’nın   Polatlı’ya belediyecilik hizmetleri konusunda çağ atlatacak olan ve her birinin içeriğinde onlarca prestijli ve hizmet odaklı proje bulunan beş maddelik “Altın Dönem”  projelerinden özellikle genç ebebeynler ve gençlerin   Polatlı da hayal ettiği spor  alanında yer alan projeleri içerisinde ilçede sporda altın dönemi başlatıyor.   Yıldızkaya’nın sporda altın dönem çağı projelerinden bazı  satır başları şöyle;

YENİ KAPALI SPOR SALONU

Bu yıl içerisinde tamamladığımız Yeni Belediye Spor Tesislerimiz ve Semt Sahalarımızın hemen ardından; gençlerimizin ve sporcularımızın talepleri doğrultusunda çok amaçlı yeni bir Kapalı Spor Salonunu daha hizmete açacağız. Her alanda birbirinden farklı branşlarda başarılar kazanan çocuklarımız ve gençlerimiz için; daha nezih, daha konforlu ve modern bir tesis yapacak, geleceğin sporcularını yetiştireceğiz.

YENİ ŞEHİR STADYUMU

Günden güne başarılarına yenilerini ekleyen ve daha üst ligler için mücadele eden Polatlımızın takımları artık yeni, çağın sportif gerekliliklerine uygun, yüksek seyirci kapasiteli bir Yeni Şehir Stadyumunu hak ediyor. Bu vizyon projenin ve hayalin gerçekleşmesi için ilgili kurumlarla görüşerek, elimizden geleni yapacağız.

SPORDA TESİSLEŞME İLE ZEKİ, ÇEVİK VE AHLAKLI GENÇLER

Karapınar Mahallemizde yapımında sona yaklaştığımız Yeni Belediye Spor Tesislerimiz ve bir çok mahallemizde gençlerimizle buluşturduğumuz yeni semt sahalarımız yanı sıra; tespitini yaparak projesini hazırladığımız bir çok lokasyonda yeni tenis kortları, basketbol sahaları, kaykay pistleri ve semt sahalarını hizmete açacağız. Bu şehrin çocukları sporla buluşacak, yine Polatlı kazanacak.

YASSIHÖYÜK BİNİCİLİK TESİSLERİ

UNESCO Dünya Miras Kenti Antik Gordion alanında kuracağımız yeni binicilik tesisi ile Yassıhöyük odaklı şehrimizin turizmine can suyu olacak yeni bir ilke daha imza atacağız.

HER BRANŞTA ŞAMPİYON TAKIMLAR İÇİN DESTEĞİMİZİ ARTTIRIYORUZ

Şehrimizin gururu Kadın Hentbol Takımımızın kazandığı Türkiye Şampiyonluğu’nun ardından her branşta başarı ivmemizi yukarı taşımak için çok çalıştık. 2. Lig hedefiyle BAL liginde başarıyla mücadele eden Polatlı Belediyespor takımımız başta olmak üzere şehrimizin çocuklarına imkan vererek, geleceğin yıldızlarının yetişmesi için önemli altyapı adımları attık.

YENİ SPOR BRANŞLARI İLE YARININ YILDIZLARI YETİŞECEK

1926 Polatlı Belediyespor altyapısında bulunan mevcut branşlarımızın yanı sıra; kadın futbol takımı, basketbol takımı, voleybol takımı, badminton ve curling branşlarında gençlerimize yeni spor branşları açacağız. Tüm gençlerimizi Polatlımız’da yeteneklerine göre uğraşabilecekleri yeni alanlara yönlendireceğiz.”

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR