Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ana SayfaGündemHaberÇAĞLANCI  “POLATLI GENÇLİĞİ BİZE İNANDI BİZDE GENÇLERİMİZE İNANIYORUZ”

ÇAĞLANCI  “POLATLI GENÇLİĞİ BİZE İNANDI BİZDE GENÇLERİMİZE İNANIYORUZ”

Spread the love

 Cumhur İttifakı MHP Polatlı Belediye başkan Adayı Levent Çağlancı 31 Mart seçimleri yarışında  gençlerle  bir araya gelerek gençleri dinliyor taleplerini alıyor ve Polatlı da gençlik için yapacağı projeleri anlatıyor.   Polatlı’yı daha yaşanılabilir  bir kent  yapana kadar gece gündüz  birlikte  bu şehir için çalışmaya devam edeceğini belirten Çağlancı Gençlere seslendi.  “  Polatlı Gençliği  bize inandı  bizde  size inanıyoruz” dedi. 

ÇAĞLANCI SPORCU GENÇLERLE RİNGE ÇIKTI

“Herkes için, herkese göre belediyecilik” anlayışıyla hazırladıkları projelerle huzura çıktıklarını dile getiren Cumhur İttifakı Polatlı Belediye Başkan Adayı Çağlancı, her bir vatandaşımızın hayatına, geleceğine ve gönlüne dokunacağız”dedi.

  Polatlı da her kesimle kucaklaşan,   dertlerini dinleyerek   Polatlı da hayata geçireceği 41 projeyi anlatan Çağlancı , gençlerle bir araya geldi.   Kıckboks  Spor  salonunda gençleri antrenman esnasında ziyaret ederek  Çağlancı sporcu gençlerle  ringe çıktı.  Eldivenlerini giyerek  gençlerle ringde kıran kırana  mücadele  eden   Çağlancı gençlerle hem spor yaptı  hem de sohbet eden Çağlancı , Polatlı’yı daha yaşanılabilir  bir kent  yapana kadar gece gündüz  birlikte  bu şehir için çalışmaya devam edeceğini belirtti.  Çağlancı Gençlere seslendi.  “  Polatlı Gençliği  bize inandı  bizde  size inanıyoruz” dedi.

ŞİMDİYE KADAR GENÇLERE YÖNELİK YAPILMIŞ  DOĞRU DÜĞÜN PROJE , DOĞRU DÜZGÜN  YATIRIM HİÇBİR ZAMAN  YAPILMADI

 Çağlancı “ Gençler layık genç ve dinamik bir belediye başkan adayı olarak  gece gündüz geziyoruz. Baktığımız zaman da  şimdiye kadar gençlere yönelik yapılmış  doğru düğün proje , doğru düzgün  yatırım hiçbir zaman  yapılmadı. Özellikle son 10 senede hiç yok.  Biz bu kötü gidişatı durdurmak  istiyoruz. Genç bir aday olarak  gençlerimizin önünü açmak istiyoruz.  Polatlı’mızdan kaçmak isteyen  bir genç nesil değil,  Polatlı’mız da kalmak isteyen , Polatlı’mız da spor yapmak isteyen, Polatlı’mız da çalışmak isteyen  bir genç nesil yaratmak istiyoruz.   Belediye olarak ta ne yapmam gerekiyorsa  ne eksiğiniz varsa, ne yatırım yapmamız gerekiyorsa  canla başla bunu yapacağım.  Daha güzel alanlar yaratacağız, daha mutlu yerler yapacağız, ve  göreceksiniz sizler mutlu oldukça  ana baba da daha mutlu olacak. “dedi.

ÇAĞLANCI’DAN  POLATLI GENÇLERİNE YURT DIŞI EĞİTİM DESTEĞİ SÖZÜ

Yurt dışı eğitimlerinde  da Polatlı’nın gençlerine eğitim  desteği ağlanacağını dile getiren Çağlancı  “Polatlı Gençlik  Platformu   ile Gençlerimizin geleceğe daha güvenle bakmalarına destek olacak Polatlı Gençlik Platformu, genç girişimcilere iş kurma eğitimleri, atölye çalışmaları, 3D tasarım ve yazılım eğitimleri vereceğiz. 

Şehrimiz dışında eğitim gören Polatlılı üniversite öğrencilerine Gurbet Destek Programı kapsamında yurt desteği sağlayacağız. Yine gençlerimize yurt dışı eğitim ve gezi organizasyonları düzenlenecek; birlik ve beraberlik içinde, gençlerimizin girişimcilik ruhunu destekleyerek, geleceğe güvenle bakmalarını sağlayacağız.”ifadelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR