Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ana SayfaGündemHaberYILDIZKAYA   HER GÜN BİR MAHALLEDE GÖNÜL SOFRASINA OTUYOR

YILDIZKAYA   HER GÜN BİR MAHALLEDE GÖNÜL SOFRASINA OTUYOR

Spread the love

  Gönül sofraları dolup taşıyor.  Polatlı Belediyesinin her ramazan ayında geleneksel hale getirdiği gönül sofralarında  her gün farklı mahallerde   ramazan sofraları kuruluyor. 

 Ramazan sofralarında ilk olarak Çamlıca Mahallesi sakinleri ardından  Fatih Mahallesi ve dün Mehmet Akif f mahallesinde kurulan gönül sofralarında Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya vatandaşlarla birlikte iftar yapıyor .   Vatandaş başkan Yıldızkaya el hem iftar yapıyor hem de meramını anlatıyor. 

Vatandaşla birlikte iftar açıp gönül sofrasında buluşuyor

  Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya her yıl olduğu gibi yılda vatandaşlarla birlikte Ramazan ayının manevi ikliminde yardımlaşma ve beraberlik duygusunu  yaşatıyor.  Polatlı da  geleneksek  hale gelen gönül sofraları her gün farklı bir mahallede kurulurken, Başkan Yıldızkaya  da aynı sofrada vatandaşla birlikte iftar açıyor.

  Gönül sofraları dolup taşıyor.   Ramazan sofralarında ilk olarak Çamlıca Mahallesi sakinleri ardından  Fatih Mahallesi ve dün Mehmet Akif f mahallesinde kurulan gönül sofralarında Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya vatandaşlarla birlikte iftar yapıyor .   Vatandaş başkan Yıldızkaya ile hem iftar yapıyor hem de meramını anlatıyor.   Mahallerde  sıcakyemek dağıtımın yanı sıra  açık ve kapalı mekanlarda  binlerce vatandaşla bir araya gelen Yıldızkaya  Fatih mahallesinde binlerce vatandaşla aynı sofraya oturdu. Yıldızkaya “

 Gönül Soframızda bugün Fatih Mahallesi’nde kıymetli hemşehrilerimizle birlikte iftarda aynı dualara el açtık. Cenab-ı Allah oruçlarımızı, ibadetlerimizi kabul eylesin, birliğimizi daim etsin. Biz büyük bir aileyiz.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR