Perşembe, Mayıs 16, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI DA YAZA MERHABA KONSERİ…

POLATLI DA YAZA MERHABA KONSERİ…

Spread the love

SİMGE POLATLI’DA KONSER VERECEK

Polatlı yaza sanatçı Simge ile merhaba diyecek. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya yaz mevsimini Polatlı halkı ile birlikte Simge konseri ile karşılayacak. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ‘ın katılacağı Simge konseri Polatlı Belediyesi bahçesinde gerçekleştirilecek.

Polatlı belediyesi Mayıs ayında yaz mevsimini konserler eşliğinde karşılayacak. Ünlü sanatçı Simge ‘nin sahne alacağı Polatlı yaz konseri ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Polatlı halkı ile birlikte coşkulu bir şekilde yaza merhaba demeye hazırlanan Polatlı belediyesi konser hazırlıklarını tamamladı.Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ‘ın katılacağı Simge konseri Polatlı Belediyesi bahçesinde gerçekleştirilecek.3 Mayıs Cuma günü saat 20.00’da Belediye binası bahçesinde gerceklestirilecek olan konser öncesi Polatlı halkına seslenen Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya “

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz; ‘SİMGE ile Yaza Merhaba’ Konserimize tüm değerli hemşehrilerimiz davetlidir.”dedi.

Polatlı belediyesi

Saat 19.00’dan itibaren Cumhuriyet Meydanı’ndan otobüs kaldıracak.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR