Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ana SayfaGündemHaberYAĞMURA RAĞMEN SİMGE  ALANI DOLDURDU GENÇLER SİMGE İLE COŞTU

YAĞMURA RAĞMEN SİMGE  ALANI DOLDURDU GENÇLER SİMGE İLE COŞTU

Spread the love

 BAŞKANLARA GENÇLERDEN TAM DESTEK

 Simge Polatlı da yağmurlu havaya rağmen konser alanını doldurdu gençler Simge’nin şarkıları ile coştu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın   katıldığı konserde    Başkanlar gençlere mesaj vererek sizlerden beklentimiz çok yüksek “ ifadeleri ile seslendiler.   Sanatçı Simge’ye ise Atatürk’ün minyatür heykeli takdim edildi Başkan Yavaş  “istikbal göklerdedir” dedi.  Başkan Yıldızkaya ise “Polatlı’mızı yeniden imar ve inşa ederek,  eğitimli, sağlıklı ve aydın bir  nesilin yetiştiği şehir haline getireceğiz.  İlk günkü heyecanla sizler için daha çok  çalışacak Anadolu Bozkırının  parlayan yıldızı Polatlı da   altın dönem sunacağız. İfadelerine yer verdi.

Simge Polatlı da  sahneye çıktı. Yağmurlu havaya rağmen  konser alanını dolduran gençler ABB Başkanı Mansur Yavaş’a sevgilerini kalp işaretleri yaparak gösterirken,Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da  Polatlı da konser alanını dolduran gençlere seslendi. Konuşmasında  Gençlere fırsat vereceklerinin altını çizen Yavaş “Gençlerden beklentimiz çok fazla. İnşallah ülkenin geleceği olan gençlerin  gerek eğitimleri esnasında gerek eğitimleri dışında kendilerini  geliştirmeleri için fırsat vereceğiz.”dedi.  

  Seçimlerden rekor bir oyla çıkan Yavaş Polatlı halkına  teşekkür ederek “31 Mart seçimlerinde  Polatlı olarak verdiğiniz destek için sonsuz  teşekkür ediyorum. Bundan sonra Mürsel Başkanım ile el ele vermek sureti ile Polatlı’da yaşayan hemşehrilerimizin   daha güzel  daha mutlu şartlarda , daha güzel mekanlarda  yaşamaları ve vakit geçirmelerini sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sevgili gençler  31 Mart’ta  Ankara’dan  Türkiye’ye bir mesaj verildi. Bir 5 yıl daha hizmet yaptıktan sonra Ankara halkının önüne  oy istemeye gittiğimizde en ufak bir sitem ile dahil karşılaşmadık. Çünkü 5 yıl boyunca  kimseyi ayırmadık ,şatafatlı bir hayat sürmedik. Çakarlı araçlarla gezmedik  kendi reklamımızı  yapmadık Ankara halkının gerçek ihtiyacı ne ise sadece onlara  yöneldik. Ankara halkıda  yapılan bu hizmetlerin  karşılığını Türkiye’de  rekor oy ile verdi ve bir 5 yıl daha görevlendirmiş oldu.

YAVAŞ “GENÇLERE FIRSAT VERECEĞİZ”

 Yine önümüzdeki 5 yıl boyunca  canlı yayınlanan  ihalelerle, hesap verebilir , şeffaf bir şekilde  Ankara halkı ile  hep birlikte beraber yönetmeye devam edeceğiz.  Gençlerden beklentimiz çok fazla. İnşallah ülkenin geleceği olan gençlerin  gerek eğitimleri esnasında gerek eğitimleri dışında kendilerini  geliştirmeleri için fırsat vereceğiz. Ankara’da gerçekleştirilen Mansur Yavaş belediyeciliğini seçimlerde  gördünüz , bizim yaptığımız çalışmaları  Türkiye genelinde bütün Belediye başkanları örnek aldı ve proje olarak sundu.

EN BÜYÜK TEMENNİMİZ   TÜRKİYE’DE Kİ  İSRAF VE YOLSUZLUĞUN ORTADAN KALDIRILMASIDIR”

 Yavaş “Temennimiz  artık Türkiye’nin her yerinde insanlar şeffaf olsun, halkın adına harcadıkları paranın hesabını versin , ihaleleri canlı verin ve bugün işsiz gezen gençlerimiz için  bugün sosyal desteğe ihtiyacı olan ailelerimiz için artık bu refah ve adil bir yaşam şeklinin ortaya çıksın. Bunun  tek yolu  Türkiye’de ki  israf ve yolsuzluğun ortadan kaldırılmasıdır. Ankara’da yaptığımız çalışmaların inşallah ülkemizde gerek hükümet gerekse kamu kurumlarında  israftan uzak  bir şekilde hayata geçmesi en büyük temennimiz  ve son 5 yılda ülke genelinde bunun hakim olmasıdır.    Son dönemimizde tüm Belediye başkanlarımızla el ele vermek Ankara için 7/24 çalışmaya devam edeceğiz. Allah utandırmasın Allah sizlere karşı  bizi mahcup etmesin. “dedi.

YILDIZKAYA “ANADOLU BOZKIRININ  PARLAYAN YILDIZI POLATLI DA   ALTIN DÖNEM SUNACAĞIZ”

 Polatlı’yı eğitimli, sağlıklı ve aydın bir  nesilin yetiştiği şehir haline getireceğinin altını çizen Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya  “Polatlı da Polatlı’mıza hizmet etme  fırsatı veren genç kardeşlerime ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Dün oldu gibi bugünde kimseyi ayırt etmeden, nereden ne kadar oy aldığımıza  bakmadan,   adaletten ve  hakkaniyetten şaşmadan çalışmaya  devam edeceğiz. Polatlı’mızı yeniden imar ve inşa ederek,  eğitimli, sağlıklı ve aydın bir  nesilin yetiştiği şehir haline getireceğiz.  İlk günkü heyecanla sizler için daha çok  çalışacak Anadolu Bozkırının  parlayan yıldızı Polatlı da   altın dönem sunacağız. Yeni dönemi  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Ankara’nın ağabeyi Mansur Yavaş ‘ın şeffaf ve insan odaklı hizmet anlayışı ile taçlandıracağız. ABB Başkanı Mansur  Yavaş  bugüne kadar Polatlı’mıza hizmet ve  sevgisini hiç eksik etmedi. Polatlı da onu bağrına basarak sevgisini karşılıksız bırakmadı. 31 Mart seçimlerinin sonunda Polatlı, Ankara ve ülkemiz kazandı.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR