Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ana SayfaGündemHaberRAMAZAN ALIŞVERİŞLERİNİZ YEREL ESNAFTAN  OLSUN

RAMAZAN ALIŞVERİŞLERİNİZ YEREL ESNAFTAN  OLSUN

Spread the love

YAŞAR: GELİN ALIŞVERİŞİNİZİ YEREL ESNAFTAN YAPIN

Esnaf ve sanatkarların sadece devletin değil, vatandaşın da desteğine ihtiyacı olduğunu söyleyen Ankara Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (ANKESOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Polatlı Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Davut Yaşar, ”   Alışverişte gıda   tüketiminin en yoğun olduğu   bu  günlerde  yerel esnafımızın  yanında olun. Gelin alışverişinizi yerel esnaftan yapın” dedi.

Ankara Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (ANKESOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Polatlı Bakkallar  ve Bayiler esnaf odası başkanı Davut Yaşar    Ramazan ayında  Polatlı halkına yerel esnafa destek çağrısında bulundu.  Esnaf ve sanatkarların sadece devletin değil, vatandaşın da desteğine ihtiyacı olduğunu söyleyen Ankara Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (ANKESOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Polatlı Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Davut Yaşar, “Yerel esnafın ekonomik anlamda desteklenmesi gerektiğine dikkat çekerek  ramazan  alıverişlerinizde tercihimiz yerel esnaflarımız olmalıdır “ ifadeleri ile  yerel esnafa destek olabilme imkanına vurgu yaptı.

Başkan Yaşar “yerel esnaftan alışveriş ekonomiye can vermek demektir. Çünkü küçük esnaf bizi biz yapan milli ve yerli değerlerimize sahip çıkandır. Yerel esnaftan alışveriş demek paranın ülke ekonomisinde kalması, Türk lirasının değer kazanması, ilçemizin kalkınmasI demektir”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR