Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI BÜYÜK ZAFER YÜRÜYÜŞÜ VE AÇILIŞ KORTEJİNDE BULUŞUYOR

POLATLI BÜYÜK ZAFER YÜRÜYÜŞÜ VE AÇILIŞ KORTEJİNDE BULUŞUYOR

Spread the love

KUTLAMALARIN AÇILIŞ GÜNÜNDE SAKARYA ŞEHİTLERİ DUALAR, MARŞLAR VE BAYRAKLAR EŞLİĞİNDE ANILACAK

Polatlı Belediyesi tarafından hazırlanan Sakarya Zaferi 102. Yıl Kutlama Etkinlikleri 8 Eylül Cuma  Günü Saat 20.00’da gerçekleştirilecek olan Büyük Zafer Yürüyüşü ve Açılış Korteji eşliğinde başlayacak. Fatih Mahallesi Dede Korkut Konağı’ndan (Salı Pazarı) başlayacak olan Zafer Yürüyüşü’nde binlerce Polatlılı bayraklar ve marşlar eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na yürüyecek.

Sakarya Zaferi 102. Yıl kutlamaları  Büyük Zafer yürüyüşü ve açılış korteji eşliğinde bugün  başlayacak.  Polatlı Belediyesi tarafından hazırlanan Sakarya Zaferi 102. Yıl Kutlama Etkinliklerinde Zafer Yürüyüşü  8 Eylül Cuma  Günü Saat 20.00’da gerçekleştirilecek.

 Mehteran takımı öncülüğünde   Büyük Zafer Yürüyüşü’ne Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Partiler, Odalar, Dernekler ve binlerce vatandaş katılacak.

11 FARKLI YEREL SANATÇI CUMHURİYET MEYDANI’NDA SAHNE ALACAK

8 EylülCuma  Günü Saat:20.00’da Fatih Mahallesi Dede Korkut Konağı’ndan hareket edecek olan Kortej; Polatlı Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda hazırlanan konser alanına Büyük Zafer’in coşkusuyla yürüyecek. Anlamlı yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı’nda Mehteran Konseri ve  halk oyunları gösterileri gerçekleştirilecek. Büyük Zafer Yürüyüşü, Bayraklar, Marşlar ve Dualarla başlayacak olan Sakarya Zaferi 102. Yıl Kutlamalarının ilk gününde Saat 20.30’dan itibaren Cumhuriyet Meydanı’nda birbirinden farklı gösteriler ve konserler   Polatlılılar için sahne alacak.  Açılış Konseri ile Polatlı Belediyesi Sakarya Zaferi Kutlamalarına coşku ve heyecanla start verecek. 

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR