Pazar, Nisan 28, 2024
Ana SayfaGündemHaberYILDIZKAYA :BİR DÖNEM DAHA BU ŞEHRE HİZMET ETMEKTEN ŞEREF DUYARIM

YILDIZKAYA :BİR DÖNEM DAHA BU ŞEHRE HİZMET ETMEKTEN ŞEREF DUYARIM

Spread the love

YILDIZKAYA :2014 YILINDA SEÇİME TEK BAŞINA GİRMİŞTİK  KAZANMIŞTIK 2019 YILINDA  İTTİFAKLA GİRDİK SEÇİMİ YİNE KAZANDIK

 Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya  Mart 2024  yerel seçimlerine ilişkin bir dönem daha  bu şehre hizmet etmekten şeref duyarım” ifadesi ile  2024 seçimlerinde yeniden aday olacağını ilan etmese de üstü kapalı bir şekilde  duyurdu. Yıldızkaya “ Cumhur ittifakı Polatlı da büyük bir güce sahip., daha çok Cumhur ittifakını destekleyen seçmenin olduğu bir şehir. Dolayısıyla bizde 2014 yılında MHP  seçime tek başına girmişti  biz seçimi kazanmıştık 2019 yılında  ittifakla girdik seçimi yine kazandık.”dedi.   Milliyetçi Hareket Partisi’nin alacağı her kararın başımızın üstünde yeri vardır diyen Yıldızkaya “Ankara’da MHP ye sahip belediyeler var , biriside Polatlı Belediyesi  bizim hedefimiz  bu sayıyı daha da çoğalmak olacak siyaset yapıyoruz hizmet ediyoruz. “ifadelerine yer verdi.

  Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya  2024 yerel seçimlerine ilişkin gazetecilerin  sorularını cevaplandırdı.   Yerel seçimlere Cumhur ittifakı ile mi girilecek?   MHP’ nin son seçimlerde oy oranının düşmesi  ve  Cumhur ittifakında  rotasyon  söylemi iddiaları   Gibi pek  çok soruyu cevaplandıran Yıldızkaya “Allah nasip ederse Sayın genel başkanımız taktir ederse  ve hemşerilerimiz de teveccüh gösterirse  bu güzel şehre bir kez daha hizmet etmekten şeref duyarız. Bunla ilgili hazırlıklarımız var yeni dönemde yeni projelerle  yeniliklerle bu şehre değer katmaya devam etmek istiyoruz.”dedi

CUMHUR İTTİFAKI POLATLI DA BÜYÜK BİR GÜCE SAHİP

Polatlı Belediye Bakanı Mürsel Yıldızkaya 30 Mart 2024  yerel seçimlerine ilişkin gazetecilerin sorularını cevapladı.  13 Eylül Sakarya Zaferi kutlama etkinlikleri tanıtım toplantısında gündem dışı soruları cevaplandıran Yıldızkaya   “genel başkanımızın ve sayın cumhurbaşkanımızın  ifadede ettiği gibi Cumhur ittifakı yoluna devam ediyor. Cumhur ittifakının birlikteliği  genel seçimeler de olduğu gibi yerelde de devam ediyor. Hatta bizzat  kendileri hem de alt komisyonlarda bunun çalışmaları yapılıyor.  Başka ittifakların durumu onları ilgilendiriyor. Hükümet sistemi bize böyle bir sonuç doğurdu  Hem genel hem de yerel seçimde ittifaklar yapılıyor. Geçen seçimlerde sadece  büyükşehirlerde yapılan ittifak vardı ama başka başka illerde iller de  yapılabilir. Cumhur ittifakı Polatlı da büyük bir güce sahip, daha çok Cumhur ittifakını destekleyen seçmenin olduğu bir şehir. Dolayısıyla bizde 2014 yılında MHP  seçime tek başına girmişti  biz seçimi kazanmıştık 2019 yılında  ittifakla girdik seçimi yine kazandık.

BİR KEZ DAHA BU ŞEHRE HİZMET ETMEKTEN ŞEREF DUYARIM

 Hizmetlerimiz  ortada ,  ilk  günkü heyecanı hala taşıyoruz, kimse şu projesini yapamadı  şu projesini bitemedi, halktan da kopuk diyemiyor. Sürekli proje üretip halka dokunmaya çalışıyoruz, sürekli halkın içindeyiz.

Allah nasip ederse Sayın genel başkanımız taktir ederse  ve hemşerilerimiz de teveccüh gösterirse  bu güzel şehre bir kez daha hizmet etmekten şeref duyarız. Bunla ilgili hazırlıklarımız var yeni dönemde yeni projelerle  yeniliklerle bu şehre değer katmaya devam etmek istiyoruz.”dedi

 GİDEN GİDER ALLAH YERİNE YAKIŞTIRSIN

“ ONLAR  ERMİŞ MURADINA BİZ ÇIKALIM KEREVETİNE “

 Ak Parti teşkilat başkanı Hüseyin Kale’nin  Ak Partiden istifa ederek  gerekçesi olarak  ittifaklar nedeni ile aday dayatmasını ileri sürmesine ilişkin soruyu cevaplandıran  Yıldızkaya “ İsimler üzerinde konuşmak istemem giden gider onlar  ermiş muradına biz çıkalım kerevetine  diye bir söz var . Allah herkesi yerine yakıştırsın. Bu konulara girmem  ama bir dayatma söz konusu değil adaylar henüz belli değil ki kim kime  neyi dayatıyor. İttifak sistemi  varsa ittifak mensubu partiler karşılıklı  bazı yerlerde aday çıkarmayarak birbirlerini destekliyorlar. Bu sistemin getirdiği bir sonuç . Polatlı da böyle bir şey olacaksa  bundan rahatsız olmamak gerekir. Bu aday dayatması söyle biraz kaba olmuş . Kendisinin geçmişte belediyecilik tecrübesi var doğru ifade olmammış. Seçimlerde bu şehre değer katmak isteyen , hizmet etmek isteyen  kim varsa başımızın üstünde , hepsine başarılar duyarız . Adayların çokluğundan asla rahatsız olmayız . Çok adaylı  seçimler demokrasinin gereğidir ve sağlıklı bir durumdur . Geçen dönemde birden fazla aday vardı, vatandaşımız tekraren bizimle yürütmeyi tercih etti. Tekrar halkın huzuruna  çıkarız teraziye çıkarız vatandaşımız en doğru kararı verir.

YILDIZKAYA’NIN B PLANI OLMAZ, MHP NİN ALDIĞI HER KARAR BAŞIMIZIN ÜSTÜNDEDİR

 Yerel seçimlerde cumhur ittifakı( Ak Parti-MHP)  Polatlı da   Belediye başkan adayı  hususunda rotasyona  gider ise Yıldızkaya’nın  B planı ne olacak?

Sorusuna  ise  Başkan Yıldızkaya “ Yıldızkaya düz bir  yaşam sürer  , Yıldızkaya’nın siyasi geçmişi bellidir , siyasette  en önemli sermayenin istikrara olduğuna  inanır . Bir Türk Milliyetçisi ve ülkücü olarak MHP’ nin aldığı her karar başımızın üstündedir. B planımız  diye planımız  olmaz,  bizim tek bir planımız olur bu şehre değer katmak. Onun dışında  rotasyon konusu hiç bir resmi ağızdan duymadım,  Ankara’da MHP ye sahip belediyeler var , biriside Polatlı Belediyesi  bizim hedefimiz  bu sayıyı daha da çoğalmak olacak siyaset yapıyoruz hizmet ediyoruz. 

Her kulisi değerlendirmek doğru değil ki adamlar Polatlı platformu diyor ne platformu mu? Kimler kurdu?  Hangi resmi kurumlar var? Bunlar sadece konuşulup kalacak şeyler” olarak cevaplandırdı.

 BU SORUYU SADECE BİZE DEĞİL BAŞKA PARTİLERİNDE OY KAYBETTİĞİNİ MUTLAKA SORMALI SÖYLEMELİSİNİZ

 14 Mayıs seçimlerine yönelik MHP’nin Polatlı da aldığı oy oranları ve yerel seçimde  Mürsel Yıldızkaya’ya yansıma nasıl olur? Sorusuna ise Yıldızkaya “Aldığımız oyun yeterli olmadığını  düşünüyorum kendimizi  çok  başarılı bulmuyoruz. Bu konudaki muhasebeyi teşkilatımız ilçe başkanımız cevabını veriri. MHP  bu şehrin en dinamik siyasi partisidir.  Sonuç böyle olmuştur ama tekrar aynı kadrolar MHP  mensupları  bu çıtayı yükseltecektir.  Sadece Polatlı da değil Türkiye’nin her yerinde bu muhasebeyi yapıyoruz. Bu soruyu sadece bize değil başka partilerinde oy kaybettiğini mutlaka sormalı söylemelisiniz.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR