Pazar, Nisan 28, 2024
Ana SayfaGündemHaberGÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

Spread the love

 BULACAK : YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN

İlçemiz Kaymakamı Murat Bulacak Başkanlığında, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının başlayacak olması nedeniyle güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. Kaymakam Murat Bulacak, yeni eğitim ve öğretim yılının İlçe ve ülkemiz için hayırlı olmasını diledi.

Kaymakamlık  toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, yaklaşan eğitim ve öğretim yılında eğitim kurumlarımız tarafından sağlıklı ve güvenli bir eğitim sezonu geçirmek amacıyla; İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından eğitim kurumlarının güvenliği konusunda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Toplantıya Kaymakam Murat Bulacak, İlçe Emniyet Müdürü Dursun Usta, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erkan Çinar, Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürü Yakup Atik, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burhanettin Sütçü, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hüdaverdi Kul, İlçe Müftüsü Hayri Cihangeri, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İrfan Aytekin ve İlçe Yazı İşleri Müdür V. Cem Bilge ve ilgili yetkililer katıldı.

Toplantıda Kaymakam Murat Bulacak, ‘’2023 -2024 Eğitim-Öğretim yılı ülkemize, gençlerimize yavrularımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Öğrencilerimizin eğitim ve öğretim göreceği eğitim kurumlarımıza velilerin gözü arkada kalmadan sağlıklı bir şekilde gidip gelmeleri için her kurum kendi sorumluluk ve yetki alanında tedbirlerini alıp uygulayacaklardır. Bugün ki toplantımız da alınan tedbirleri ve yapılan çalışmaları tekrar gözden geçirdik ve kurumlar arasında ki koordinasyonun en üst düzeyde sağlanması için gerekli tüm çalışmalarımızı yaparak gerekli kararları aldık. İlçemizde yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilerimizin güvenliliği ile ilgili her türlü tedbirleri almaya devam edeceğiz.’ diye konuştu. Görüş ve önerilerin ardından toplantı sona erdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR