Cuma, Nisan 26, 2024
Ana SayfaGündemHaberMHP’ DEN VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

MHP’ DEN VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

Spread the love

GÜNGÖR : POLATLI’MIZDAN GÜÇLÜ BİR DESTEK  VE   DUA ALDIK

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçlarına ilişkin Polatlı özelinde değerlendirme yapan Milliyetçi Hareket Partisi Polatlı İlçe Başkanı Uğur Güngör “Milliyetçi Hareket Partisi Polatlı İlçe Teşkilatı olarak, seçim süreci boyunca mahalle mahalle hemşerilerimizle buluşarak, hiçbir vatandaşımızın bizlerden habersiz kalmaması için var gücümüzle çalışmalarımızı neticelendirdik. Hem Cumhur İttifakı paydaşlarımızın değerli çalışmaları hem de Belediye Başkanımız Sayın Mürsel Yıldızkaya’nın katkılarıyla; seçim sürecimiz boyunca sahada ve hemşerilerimizle iç içe olduk. Hamdolsun, Cumhurbaşkanlığı seçimlerimizin hem ilk turunda hem de ikinci turunda güçlü bir biçimde şehrimizden dua ve destekler aldık”dedi.

 Milliyetçi Hareket Partisi Polatlı İlçe Başkanı Uğur Güngör  Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği genel seçimleri hususunda yazılı basın açıklaması yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi Polatlı İlçe Başkanı Uğur Güngör “Cumhuriyetimizin 100. Yılına denk gelen, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerimiz; Büyük Türk Milletinin demokrasimize sahip çıkarak, yeniden ‘’Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar’’ mesajı vermesiyle neticelenmiştir. Devletimizin, 13. Cumhurbaşkanı; Cumhur İttifakı Adayımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi olmuştur. Cumhur İttifakımız, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletimizin teveccühüyle en fazla vekil ile temsil edilen ittifak olma konumunu sağlamlaştırmıştır. Tüm bu sonuçların; ülkemize, milletimize ve teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

HEM İLK TURUNDA HEM DE İKİNCİ TURUNDA GÜÇLÜ BİR BİÇİMDE ŞEHRİMİZDEN DUA VE DESTEKLER ALDIK

 Polatlı da yapılan çalışmalara ilişkin  konuşan Güngör “Milliyetçi Hareket Partisi Polatlı İlçe Teşkilatı olarak, seçim süreci boyunca mahalle mahalle hemşerilerimizle buluşarak, hiçbir vatandaşımızın bizlerden habersiz kalmaması için var gücümüzle çalışmalarımızı neticelendirdik. Hem Cumhur İttifakı paydaşlarımızın değerli çalışmaları hem de Belediye Başkanımız Sayın Mürsel Yıldızkaya’nın katkılarıyla; seçim sürecimiz boyunca sahada ve hemşerilerimizle iç içe olduk. Hamdolsun, Cumhurbaşkanlığı seçimlerimizin hem ilk turunda hem de ikinci turunda güçlü bir biçimde şehrimizden dua ve destekler aldık. Yine, seçimlerin şehrimizde demokrasi ve olgunluk havasında geçerek, yüksek bir katılım oranı ile neticelenmesi teşkilatlarımız adına memnuniyet verici olmuştur. Sandık başına gelerek iradesini savunan, demokrasimize ve milli birliğimize sahip çıkan her bir vatandaşımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Bir kez daha, seçim süreci boyunca gece gündüz demeden çalışan; ilçe teşkilatımızı, kadın kollarımızı, Ülkü Ocaklarımızı ve tüm dava arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin öncülüğünde ‘’Türkiye Yüzyılı’’ için durmadan ve yorulmadan çalışacağımızı en güçlü biçimde beyan ediyor, rabbimden memleketimizin hayrına çalışan, çabalayan ve mücadele eden herkese kolaylıklar ihsan etmesini diliyorum.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR