>
Cuma, Nisan 26, 2024
Ana SayfaGündemHaberBİR YILIN EMEĞİ GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

BİR YILIN EMEĞİ GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Spread the love

 USTA ELLERDEN  EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER SERGİLENECEK

 Polatlı Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisini açıyor . 2022-2023 eğitim öğretim yılı kapsamında Polatlı Halk Eğitim merkezi kursiyerleri ve usta öğreticiler bir yılın emeğini görücüye çıkaracaklar.   Halk Eğitim Merkezinde  eğitim alan 18 bin 734 kursiyer için bugün   büyük gün…

 Polatlı Halk Eğitim Merkezi Hayat boyu öğrenme etkinlikleri kapsamında ilçede bünyesinde açtığı kurslarla vatandaşları hem meslek sahibi yapıyor hem istihdama destek oluyor  hem de bireylere kişisel  ve eğitim  kazanımları  sağlıyor. Hayat boyu öğrenme etkinlikleri kapsamında Polatlı Halk Eğitimi Merkezi 1 Haziran 2023 (bugün) tarihinde yılsonu sergisini açıyor.

18 BİN 734 KURSİYER EĞİTİM ALDI

 1 Eylül 2022 ve 1 Haziran 2023 tarihleri arasında Halk Eğitimi Merkezinde açılan mesleki ve teknik kursların ürünlerinin yer alcağı  sergide bez dokuma, çarpana dokuma, kilim dokuma, dekoratif ahşap süsleme, ebru yapımı, el nakışları , ev tekstil ürünleri, fil r  giyim, seramik, sanat tasarım, resim alanlarında yıl boyunca açılan kursların ürünleri sergilenecek. Halk eğitim merkezinde  1 Eylül 2022 tarihinden 1 Haziran 2023 tarihine kadar 754 kurs açıldı 18 bin 734 kursiyer eğitim aldı.

 Halk Eğitim Merkezi  yıl sonu sergisi bugün , Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak, Belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya başta olmak üzere  çok sayıda davetli  ve kursiyerlerin katılımı ile saat :11.00 da Halk Eğitim Merkezinde açılacak.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR