Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ana SayfaGündemHaberLİSELER BİLİM FUARINDA PROJELERİNİ TANITIYOR

LİSELER BİLİM FUARINDA PROJELERİNİ TANITIYOR

Spread the love

OKULLARDA TUBİTAK  BİLİM FUARLARI SERGİSİ

 Polatlı da okullarda  TUBİTAK bilim  fuarları    sergisi göz dolduruyor. İlçede lise dengi okullarda 10. TÜBİTAK bilim fuarları  sergilerinin açılışları gerçekleştiriliyor.   Polatlı TOBB Fen Lisesi ve  Atatürk Anadolu Lisesinde öğrenciler tarafından hazırlanan projeler tanıtıldı.

 Okulların kapanmasına kısa bir süre kala ilçede liselerde eğitim öğretim gören öğrencilerin projeleri   sergileniyor. İlçede lise dengi okullarda 10. TÜBİTAK bilim fuarları  sergilerinin açılışları gerçekleştiriliyor.   Polatlı TOBB Fen Lisesi ve  Atatürk Anadolu Lisesinde öğrenciler tarafından hazırlanan projeler tanıtıldı.

Sergi açılışına  Polatlı Belediye Başkan Yardımcısı  Haşim Avcı ,CHP Polatlı Belediye meclis üyeleri  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Üstüntaş  ve Ramazan Çakmaktepe  katılarak ,Polatlı TOBB Fen Lisesi’nin düzenlemiş olduğu 10. Tübitak 4006 Bilim Fuarının açılışının ardından proje stantlarını gezerek öğrenciler  ve öğretmenler den bilgi aldılar. 10. TUBİTAK 4006 bilim fuarının bir diğeri ise  Atatürk Anadolu Lisesi’nde açıldı.  Açılışa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Üstüntaş Ramazan Çakmaktepe ve Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Barkın Yıldırım katıldı.  

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR