Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ana SayfaGündemHaberGENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ POLATLI 'YI DOLAŞIYOR

GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ POLATLI ‘YI DOLAŞIYOR

Spread the love

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINDA GENÇLERLE  BULUŞUYOR 

Polatlı Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen haftalık gençlik buluşmasında çiğköfte yoğruldu, aşureler ikram edildi. Gençlik buluşmasına 

Polatlı Müftüsü Hayri Cihangeri de eşlik etti. 

 Polatlı müftüsü gençlerle buluştu. Polatlı Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü  tarafından düzenlenen gençlik buluşmasında İlçe Müftüsü Hayri Cihangeri  gençlerle sohbet ederek nasihatler de bulundu.

Akşam namazının Fatih camiinde kılınmasının akabinde gençlere çiğ köfte ve aşure ikram edilirken,  müftü  Cihangeri üniversiteye başlayacak öğrencilerle   eğitim üzerine konuştu.

HAFIZLAR BULUŞMASI 

2023 Mevlidi Nebi haftası ile Camiler ve din görevlileri haftası etkinlikleri kapsamında Polatlı müftülüğü Selçuklu Kur’an Kursu mezun hafızlar ve hafız din görevlileri ile hafızlar buluşması gerçekleştirildi.

TOOB FEN LİSESİNDE GENÇLER BİR ARADA 

Polatlı Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü  TOOB Fen Lisesi öğrencileri ile biraraya geldi.GSB gençlik merkezinde yapılan buluşma da çalışmalar ve yapılan etkinlikler anlatıldı.

KYK ‘YA ZİYARET

Polatlı Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü  ekipleri  etkinlikler kapsamında Polatlı Kredi yurtlar kurumunu ziyaret ederek yurt müdiresi Gülay  Özer ile biraraya geldi.

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR