Pazar, Mayıs 19, 2024
Ana SayfaGündemHaberCUMHURYETİN ULU ÇINARI 100 YAŞINDA 

CUMHURYETİN ULU ÇINARI 100 YAŞINDA 

Spread the love

HATİCE NİNE CUMHURİYETLE YAŞIT

 Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak, Cumhuriyetin 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyetle yaşıt olan 100 yaşındaki Hatice Tarhan’ı evinde ziyaret etti.  100 yaşındaki Hatice Nine ve Kaymakam Bulacak uzun uzun sohbet ederek geçmiş yıllardan konuştular.

 Cumhuriyet ile yaşıt lan 100 yaşındaki Hatice Tarhan, Polatlı Kaymakamı ile bir araya geldi. Kaymakam Murat Bulacak, 100 yaşındaki Hatice nineyi evinde ziyaret etti. Ziyaret dolayısıyla Kaymakam Murat Bulacak’a  teşekkür eden   Hatice Tarhan  , ”Allah razı olsun, ayaklarınıza sağlık, Allah’ım sizlere iyi ve güzel günler göstersin. Tüm dilekleriniz kabul olsun” dedi.

 “Onlar bizim başımızın tacı” diyen Kaymakam Murat Bulacak, “Yaşlılarımızı fırsat buldukça her daim ziyaret etmeye çalışıyoruz. Kapımız sizlere her daim açık. Her hangi bir şeye ihtiyacınız olduğunda yanınızdayız. Cumhuriyet çınarlarımızı ekiplerimizle birlikte evlerinde ziyaret ediyor, hatırlarını soruyoruz. Rabbim dedelerimize, ninelerimize sağlık versin, Allaha emanet olsunlar” ifadelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR