Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ana SayfaGündemHaberCHP POLATLI HALKININ RAMAZAN AYINI TEBRİK ETTİ

CHP POLATLI HALKININ RAMAZAN AYINI TEBRİK ETTİ

Spread the love

CHP Polatlı ilçe başkanı Melih Çınar Polatlı halkının Ramazan ayını tebrik etti.Çınar “Sevgili Polatlı halkı,

Mübarek Ramazan ayının başlangıcında sizlere en içten dileklerimizi iletmek istiyoruz. Ramazan ayı, paylaşmanın, birlikte olmanın ve toplumsal dayanışmanın önemini hatırlattığı kadar, bizi biz yapan değerlere de sıkı sıkıya bağlar.

Bu ay, sadece bir ibadet dönemi olmakla kalmayıp, aynı zamanda toplumsal adaletin, eşitliğin ve kardeşliğin pekiştirildiği bir zaman olarak da öne çıkar. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği “Yurtta sulh, cihanda sulh” ilkesi doğrultusunda, bu değerlerin sadece Ramazan ayında değil, her zaman ön planda tutulması gerektiğine inanıyoruz.

Ramazan, aynı zamanda, farklı inançlardan ve kültürlerden bireylerin bir arada, karşılıklı saygı ve hoşgörü içinde yaşayabilmesi için bir fırsattır. Bu ayın bize öğrettiği en önemli derslerden biri de budur. Bu vesileyle, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, toplumsal barışın ve kardeşliğin, çeşitliliğimizin ve farklılıklarımızın kutlanması gerektiğine dair inancımızı yineliyoruz.

Polatlı’mızın her köşesinde, her sofrada, her evde sevgi, sağlık ve huzurun hâkim olmasını diliyor; büyüklerimizin duasını, küçüklerimizin sevgisini almayı umuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Polatlı halkının ve İslam âleminin Ramazan ayını kutlar, bu mübarek ayın, dünyamıza barış, huzur ve adalet getirmesini temenni ederiz”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR