Cuma, Nisan 26, 2024
Ana SayfaGündemBELEDİYE HİZMET BİNASI BU AY AÇILACAK

BELEDİYE HİZMET BİNASI BU AY AÇILACAK

Spread the love

YILDIZKAYA : MARKA ŞEHİR OLMA YOLUNDA ÇOK MESAFE ALDIK

 Polatlı Belediyesi yeni hizmet binası Şubat ayın içinde açılacak. Belediye hizmetleri yeni binada vermeye başlanacak. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya  Gülveren Mahallesine inşa edilen Polatlı  Belediyesi yeni hizmet binasının b ay içinde açılacağını  söyledi.

 Polatlı Belediyesi olarak göreve geldiği günden bu yana ilçede mahallelere yönelik çalışmaları ile  muhtarların her talebine cevap vermeye çalıştıklarını kaydeden Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya “ Muhtarlarımızla  birlikte 9 yıldır bu şehre hizmet ediyoruz aynı amaç doğrultusunda çalışıyoruz. Bizler  muhtarlarımız ile mesai arkadaşıyız. Bugüne kadar  birlikte şehrimizin  ve 95 mahallemizin pek çok sorununu  çözdük ama yapacak çok işimizin de olduğunun farkındayız. Sizlerle  7/24   istişare halindeyiz ger birinizi her gün mesai tanımadan randevusuz görüşüyoruz.  Mahallelerimizin 13 Merkez 82 Kırsal Mahallemizin  sorunlarını   Avucumuzun içi gibi biliyoruz. Belediyemizin imkanları  bütçesi ve öncelikleri çerçevesinde mahallelerimizin sorunlarını  gidermeye gayret gösteriyoruz.   Bu yıl için  yaklaşık 8 mahallemize mahalle konağı yapacağız. Bazı kırsal mahallerimize  muhtarlıklar yapacağız ve hepsini  bitireceğiz. Köylerimizin güvenlik kamera sistemlerini kuruyoruz etaplar halinde yapıyoruz bunu da yıl sonuna kadar tamamlamış olacağız. 

YENİ  BELEDİYE BİNAMIZI DA  BU AY İÇİNDE AÇMAYI PLANLIYORUZ

Şehir merkezimizde de pek çok  projemizi hayata geçirdik. Yeni  Belediye binamızı da  bu ay içinde açmayı planlıyoruz. Çevre düzenlemesi yapıyoruz yeni hizmet binamızda muhtarlarımıza bir oda tahsis ettik bir personelimizle sizleri orada ağırlama fırsatı bulacağız. Şehrimizin markalaşması hususunda E90 Yolunda yaptığımız aydınlatma çalışması ve oradaki binaların iyileştirilmesi hususunda marka şehir olma yolunda çok mesafe aldık.”dedi.

HBR Aysun Yılmaz Benli

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR