Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGündemKARAKAYA POLATLI’YA SİTEM ETTİ; “ KENDİ EVLADINIZA SAHİP ÇIKIN”

KARAKAYA POLATLI’YA SİTEM ETTİ; “ KENDİ EVLADINIZA SAHİP ÇIKIN”

Spread the love

  Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya   Polatlı’da muhtarlarla bir araya gelerek   2023 genel  seçimlerine ilişkin destek istedi. Ankara Milletvekili olan ve  sıralamada  ilk sırada yer alan Karakaya,  Ankara’nın kendi evladına  sahip çıkmadığından dert yanarak  85 bin seçmen sayısına sahip Polatlı da MHP’nin 16 Bin oy almasına  sitem etti. Muhtarlar buluşmasında  Millet İttifakına yüklenerek ortak mutabakat metnini  eleştiren Karakaya   Metinde 15 madde HDP için hazırlanmıştır. HDP masada olsaydı ancak bu kadar olurdu “dedi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde   MHP’nin Cumhurbaşkanı adayının  mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunun altını çizen Karakaya , Erdoğan’ın partili Cumhurbaşkanı olmasında bir sakınca görmediklerini söyleyerek Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın da partili bir belediye başkanı olduğunu işaret etti.

KARAKAYA, POLATLI DA ‘ALTILI MASA’YI’ TERÖRE DESTEK VERMEKLE İTHAM ETTİ

MHP Polatlı ilçe başkanlığı ev sahipliğinde  gerçekleştirilen   Muhtarlar buluşmasına MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, MHP Polatlı İlçe Başkanı  Uğur Güngör,   MHP  Belediye meclis üyeleri,  Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Güran, muhtarlar  ve MHP ilçe teşkilatı katıldı.  2023 Genel seçimleri öncesi Polatlı da muhtarların taleplerini dinleyerek  fikir alışverişinde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, Polatlı muhtarlarından destek istedi.  Polatlı da Altılı Masa’yı aday çıkaramamakla itham ederek Millet İttifakını eleştiren KARAKAYA Polatlı da LGBT  konusunu açarak İyi Parti’ye yüklendi.    Mutabakat metninde yer alan  İstanbul Sözleşmesine ilişkin  ise  Altılı Masa’yı toplumun altına dinamitler yerleştirmekle itham etti.

GÜNGÖR: POLATLI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA GAYRET EDİYORUZ

  MHP’nin muhtarlar buluşmasında açılış konuşmasını  MHP Polatlı İlçe Başkanı Uğur Güngör yaptı.

Güngör “Biliyoruz ki Muhtar demek mahallesinin onuru, demokrasinin namusudur. Muhtarlıklarımız varsa demokrasimiz diridir. Muhtar demek mahalledeki devlet, mahallindeki cesaret demektir. Milliyetçi Hareket Partisi muhtarlıkların sorunlarının çözümünü, taleplerinin karşılanmasını ve daha da güçlenmesini istemektedir.

Muhtarlarımız demokrasimizin itibarı, devletin mahalle ve köylerdeki gözünün yanı sıra kulağı ve nefesidir. Vatandaşlarımızın gönlüne girmek için özverili çaba gösteriyorsunuz. Bizlerde bu çabayı Genel Merkezimiz, Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanlığımız üzerinden yakinen takip ediyoruz. Muhtarlarımızın her meselesi bizim de meselemizdir. Emin olunuz ki Bizler sizlerin her zaman sesiniz olmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. Yılında lider ülke Türkiye için Aziz Milletim Sıra Sende diyoruz. Hem bölge milletvekilimiz Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, hem belediye başkanımız Mürsel Yıldızkaya, hem de ilçe teşkilatı olarak her zaman yanınızdayız.

Özellikle Polatlı için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Gayret bizden, takdir Yüce Allah’tandır”dedi.

POLATLI DA MİLLET İTTİFAKINA YÜKLENDİ,  MUTABAKAT METNİNİN 15 MADDESİNİN HDP İÇİN YAPILDIĞINI İDDİA ETTİ

 MHP Genel Bakan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt  Karakaya Polatlı muhtarlarına seslendi.2023 genel seçimlerine ilişkin konuşarak  destek isteyen     Ankara’nın kendi evladına  sahip çıkmadığından dert yanarak  85 bin seçmen sayısına sahip Polatlı da MHP’nin 16 Bin oy almasına  sitem etti. Muhtarlar buluşmasında  Millet İttifakına yüklenerek ortak mutabakat metnini  eleştiren Karakaya   Metinde 15 madde HDP için hazırlanmıştır. HDP masada olsaydı ancak bu kadar olurdu “dedi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde   MHP’nin Cumhurbaşkanı adayının  mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunun altını çizen Karakaya , Erdoğan’ın partili Cumhurbaşkanı olmasında bir sakınca görmediklerini söyleyerek Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın da partili bir belediye başkanı olduğunu işaret etti.

ÖYLE GÖRÜNÜYOR Kİ SEÇİM İKİLİ GEÇECEK

 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimin    iki ittifak arasında geçeceğine işaret eden  KARAKAYA  2023  seçim yılıydı Son iki yılda  hatta daha evveliyatın dada hep bir erken seçim gündeme getirilmeye çalışıldı. Muhalefet erken seçim dedikçe  Cumhur ittifakı olarak şunu söyledik; seçimler  zamanında olacak. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine 2018 yılında fiilen geçtik.

 Öyle görünüyor ki seçim ikili geçecek iki ittifak ; Cumhur ittifakı ve millet ittifakı.

 Cumhur ittifakının adayı daha başından belli, MHP olarak 2021 yılında  aldığımız kongre kararı ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  2023  yılında Cumhurbaşkanı adayımız olduğunu açıkladık ve öğünden buyana  hiçbir Allah’ın kulu MHP’nin  Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Yada kime oy verecek?  İfadeleri hiç konuşulmadı.  Sayın Genel Başkanımızın  dediği gibi “ aday belli karar net” dedik.

 SEÇİM TARİHİ BELLİ AMA ADAY BELLİ DEĞİL

 Altılı  masa   sürekli erken seçim talep etti, Türkiye’nin enerjisini bu yönde kullandı. Türkiye’nin sorunlarının konuşulacağı yerde her akşam televizyonlarda erken seçim olacak mı olmayacak mı? Konuşuldu. Kimseye faydası olmayan Polatlı da ki çiftçiye işçiye katkısı olmayan bir tartışma. Son bir yılda da aday kim olacak tartışması. Seçim tarihi belli oldu hala aday yok, hala adayın kim olacağı konusunda adayın km olacağı konusunda bir anlaşma yok.

ALTILI MASA AKLINA GELENİ YAZMIŞ, YAZ SAATİ UYGULAMASINI BEĞENDİM

Geçtiğimiz gün  ortak mutabakat metni yayınladılar sözüm ona  yapacaklarını anlatıyorlar.

 Akıllarına geleni yazmışlar Türkiye’nin  hiçbir dersine çare olacak bilindiklerin öteside söylenen hiçbir ş yok. İçinde bir tanesini tuttum yaz  saati uygulamasına geçilecek.  Yaz saati uygulamasına vatandaşımız isterse geçilir istemezse geçilmez. Altılı masa  bu mtabatı Avrupa görü bize de aferin diyecekler diye de övünüyorlar. AB , dış dünyayı biliyoruz,  şuanda hiç bir eşeye aferin demiyorlar neden Çünkü Türkiye’nin yaptığı hiçbir iş hoşlarına gitmiyor.

 HDP KAPANSA HEPSİNİN  GİDECEĞİ YER BABACAN’IN PARTİSİ

Genel Başkanımızın daha ilk gün masanın altındakiler diyerek karikatür ile duyurduğu masanın altında olan var. HDP bağlantılı olarak PKK  6+1 Masası.

Masada görünmeyen ama her zaman hile içinde olan HDP ,  CHP de içindeydi  sözüm ona  Milliyetçi Muhafazakar bir yapının içinden çıkıp gelen  Ak Parti hükümetlerinde önemli görevler üstlenmiş olan  , simdi bir parti kuran BABACAN.

 Şuan HDP kapanmış olsa  hepsinin  gideceği yer Babacan’nın partisi kendisi de zaten bu yönde açıklamalarda bulunuyor.

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI NE DEDİ? “BU MADDELERİN HEPSİ HDP İÇİN KONDU “

Açıkladıkları o mutabakat  metnine baktığımızda  HDP’nin gönlünü yapmak için ne gerekiyorsa oraya konmuş. Mutabakatın çıktığı gün eleştiri yapıldı   HDP’ ye ne  var burada HDP yok demişti birisi CHP ‘nin genel başkan yardımcısı çıktı televizyonlardan 15 maddeyi saydı bu maddelerin hepsi HDP  için kondu dedi.

 Belediyelere bundan sonra kayyum atanmayacak bir madde bu . HDP zaten bunu istiyor.

Durup dururken keyfi bir uygulamayı kimse gösterebilir mi? Özellikle Güneydoğu Anadolu bölgesinde Belediye başkanı seçilenleri kandilden aday gösteriyorlar yerelde kandilin adayları Belediye başkanı oluyor mecliste de  öyle. Dağlarda fotoğraflarını PKK teröristler  ile kucak kucağa hepsinin fotoğrafı var. O  adaylar Belediye başkanları olduktan sonra partilerinin emrinde değil partileri PKK’nın emrinde Belediye kaynaklarını bir şekilde dağa aktarıyorlar. Belediyeye elaman alarak Belediye üzerinden dağa terörist devşiriyorlar. Terörist kaynağını belediyeler üzerinden yapıyorlar.   Altılı  masa diyor ki seçildikten sonra bitti. Teröre de bulaşsa bu ülkenin altına dinamitte koysa buna dokunamazsın bu kime garantidir HDP ye garantidir.  Bunun gibi 15 madde konmuş. Eğer HDP o masada olsaydı ancak bu kadar olurdu CHP son dönemlerde HDP’nin politikalarına destek olmuştur.  Suriye teskeresine oy vermemiştir  CHP hayır dedi İYİ parti evet diyeceğim dedi ama İYİ Parti’den salona 4 kişi girdi.

” dedi.

KARAKAYA ,LGBT’LİLER ÜZERİNDEN İYİ PARTİ’YE YÜKLENDİ

  İyi Parti genel başkan yardımcısının  LGBT’lilerin haklarını savunduğunu ve  LGBT’liler ile brikte yürüyüş yaptığını  söyleyen MHP’li Karakaya “ Hanımefendi diyor ki biz melez siyaset yapıyoruz. Bizim her kafadan bir ses çıkar diyor.  Doğru Bir genel başkan yardımcıları var LGBT’lilerin haklarını savunmak için  onlarla yürüyüş yapıyor.  Mutabakat metinine reddedilen  İstanbul özleşmesini koymuşla. Bugün Anayasa  değişikliği  maddelerinden biri ailenin korunması. Bu toplumun altına dinamitler yerleştiriyorlar.

 İstanbul  sözleşmesi kadına  şiddeti durduracakmış. Bizim kendi çıkardığımız kanun yasa İstanbul sözleşmesinden çok daha etkilidir. İstanbul sözleşmesinde cümlelerin arasına sıkıştırılmış satır aralarına yerleştirilmiş önemli tehditler var.

 Aile kadın ve erkek arasında kurulur. Şimdi cinsiyet  eşitliği, cinsiyet ayrımı yapılmamasını ileri sürüyorlar  kimdir o ?  LGBT insan söylemeye çekiniyor.  Aile erkekle kadından oluşur    diye anayasaya götürmeye  çalıştığımız aileye korumaya yönelik madde değişikliğini kabul etmeyen bu altı masa millet ittifakı. Başörtüsünden daha tehlikeli olan aile kurumu üzerine oynana oyunlar. Batıda Avrupa’da bir çok yerde serbest. İstanbul sözleşmesini tekrar imzalayacağız diyorlar,   İstanbul sözleşmesinden niye çıkıldı işte bu tehlikeler yüzünden çıkıldı gözümüzün önüne bakmamız lazım.”dedi.

85 BİN SEÇMEDEN 16 BİN OY ALMIŞIZ BU  BİZİM EKSİĞİMİZ

  Ankara 1. Bölge milletvekili olarak , Ankara da birinci sırada yer verilen tek adayın kendi olduğunu ve  Ankara’nın evladına birinci sıradan yer veren tek partinin MHP olduğunu belirterek Ankaralıların  kendi evladına sahip çıkmadığını söyleyerek sitem eden Karakaya “  Ankara da milletvekili olmak kolay değil. Ben bunları yaşadım. Ben MHP’nin Ankara 1. Bölgeden birinci sıradan Ankaralı olan tek milletvekiliyim. Ama bizim Ankaralı hemşerilerimiz   bunu önemsemiyor. Gidiyoruz  sohbet ediyoruz   “Kaçıncı sıradasın ? diye soruluyorlar  söylüyorum seçilemezsin, sırayı söylüyorum  tamam seçilirsin zaten diyorlar. Böyle olmamalı. Polatlı da 85 bin seçmen var,  seçimde 16 Bin oy almışız.  Bu bizim eksiğimiz ,Polatlı MHP ye oy vermeyen bir  ilçe değil. Yeniden Aday Oluruz Olmayız  nasip işi o zaman görelim Polatlı’yı “dedi.  Haberimizin devamını yarınki sayımızda takip edebilirsiniz

 HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR