Perşembe, Nisan 18, 2024
Ana SayfaGündemCHP’Lİ KÖKTAŞ, YENİ ÜYELERE ROZET TAKTI

CHP’Lİ KÖKTAŞ, YENİ ÜYELERE ROZET TAKTI

Spread the love

CHP POLATLI İLÇE TEŞKİLATINDA YENİ ÜYELERE ROZETLER TAKILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisinde yeni bir görev sürecine başlayan  Ekonomist- Siyaset Bilimci ve Gazeteci Aysun Palalı Köktaş Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, yeni üyelere parti rozet taktı.

Köktaş ‘’  Biz,Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı hak, hukuk ve adalet yürüyüşünün, demokrasi mücadelesinin, Cumhuriyet değerlerine olan bağlılığın,insanca ve hakça bir yaşam davasının  bekçi ve nöbetçileriyiz. Nöbet yerlerimiz değişir ama yoldaşlığımız, Cumhuriyet, Demokrasi nöbetimiz  hiç bitmez. Aydınlık Türkiye yürüyüşümüz, geleceğin Türkiyesi gayemiz için çabamız ve gayretimiz çoğalarak devam edecek.’’ ifadelerinde bulundu.

İş Kadını, Ekonomist, Siyaset Bilimci, Gazeteci Aysun Palalı Köktaş, Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.  Köktaş Polatlı da  yaptığı açıklamada, ‘’ 2003  yılında üyesi olduğum ve yaşamımın merkezi haline gelen partimizin ilçe örgütlerinde ve 16 Şubat 2020 tarihinde gerçekleşen olağan kongremizle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanlığımızda Basın ve Halkla İlişkilerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevimi onurla ifa ettim. Bu dönem yıllardır birlikte siyaset yaptığımız yol ve dava arkadaşlarımızdan, örgütümüzden aldığım güç, öneri ve destekle yeni bir sürecin neferi oldum. Emeğe ve insana değer veren bir İl Başkanımız, örgütlü mücadeleden  gelen ve tüm örgütlerine kıymet veren bir örgütten sorumlu genel başkan yardımcımız, her bir üyesini büyük ailenin bir ferdi olarak benimseyen, fedakar Genel Başkanımız bizlerin en büyük şansıdır. Tüm ilçe ve il örgütlerimiz uyum içerisinde tüm yurttaşlarımız için geleceğin aydınlık Türkiye’sini inşa etmek üzere gayret sarfetmektedir. Örgütsel bütünlüğü, siyasette temel felsefe ilke edinen anlayışın paydaşları olarak bizler inanıyoruz ki ; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partimiz kurumsal olarak 100 yıldır kalıcı bir kimliğe sahiptir ve yüzyıllar  boyu bu kimliği bu kurumsallığı devam edecektir. Mevcut sistemin ve iktidarın 20 yılda ülkeyi getirdiği yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklara son vererek bunun yerine toplumsal eşitliğe dayalı sosyal ve ekonomik adaletin egemen olduğu, liyakate ve adalete dayalı bir toplumsal düzeni kurmak bizler için en önemli görev ve Cumhuriyetimizin geleceği için ortak ve en kıymetli sorumluluğumuzdur . Toplumsal düzeni CHP öncülüğünde pozitif anlamda birlikte  değiştirecek ve geliştireceğiz. ‘’ dedi.

AYSUN PALALI KÖKTAŞ ‘’ EMEK EN YÜCE DEĞERDİR VE CUMHURİYET HALK PARTİMİZ  TÜM EMEKLERİMİZE DEĞER BİR KIYMETTEDİR ‘’

Köktaş açıklamasında Polatlı’yı en çok ziyaret eden İl Yönetimi olduklarına vurgu yaparak, ‘’ İl Kongremizle birlikte göreve geldiğimiz günden bugüne, değerli İl Başkanımız sayın Ali Hikmet Akıllı ile birlikte tüm yönetim kurulu üyelerimizle hep sahada olduk. Polatlı’da birçok program gerçekleştirdik. Çiftçilerimizle,esnafımızla hemhal olduk. Nerede bir sorun varsa onlara eğildik.Ekonomi Masası programını genel başkan yardımcılarımızla, Kanaat Önderleri, STK temsilcileri ve Muhtarlar  Buluşmasını saygıdeğer Genel Başkanımızın katılımı ile gerçekleştirdik.’’ Dedi.

KÖKTAŞ “UMUDUN CESARETE İHTİYACI VAR, O CESARET DE DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KAN MİSALİ TÜM ÖRGÜTLERİMİZDE MEVCUT ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı ziyaretinde, yeni üyelere parti rozetini takan Aysun Palalı Köktaş, ‘’ Cumhuriyetimizin ilk yüzyılında olduğu gibi milletimizin umudu ikinci yüzyılda da Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Çocuğuna beslenme çantası hazırlayamayan annelerin, kirasını ödeyemeyen esnafımızın, evinin elektriği, doğalgazı kesik vatandaşımızın, bütün zirai aletlerini kredi borcunu ödeyemediği için satışa çıkaran çiftçilerimizin, evini geçindirebilmek için çalışmak zorunda kalan emeklimizin, tüm dezavantajlı kesimlerin  umudu biziz. İnsan onuruna yakışır bir yaşam için Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı bu diriliş ve yeniden varoluş mücadelesine ben de tüm birikimimle katkı vermek istiyorum. Çocuklarımız, gençlerimiz yarına umutla bakamıyorsa bizler köşemize çekilip oturamayız. Demokrasi ve Otokrasi arasında bir seçim olacak ve bizler demokrasiden yana güçlü bir saf oluşturacağız. Umudun cesarete ihtiyacı var. ’’dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Haşim Bilal Avcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ‘’ Uyum içinde çalıştığımız İl Yönetimimizden kıymetli bir değerimiz için yeni bir süreç başladı. Bizler Polatlı İlçe örgütü olarak sayın Köktaş’a gönülden başarılar diliyoruz. Cumhuriyetimizin 2.’nci yüzyılında bu kritik seçim kavşağında demokrasiye inancını ortaya koyacak; dirençli, fedakar ve cesur demokratlara ihtiyacımız var. Seçim sonucunda mevcut bozuk düzeni değiştirme irademize sahip çıkarak hayatımıza devam edeceğimiz güzel günlerde buluşmak hepimizin umudu. Bu umutla ve çalışma azmimizle saygıdeğer yöneticimizin her daim yanında ve destekçisi olacağımızı ifade etmek isterim. ‘’dedi.

HBR Aysun Yılmaz Benli

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR