Cuma, Nisan 26, 2024
Ana SayfaGündemALTILI MASA’DAN YERELE DEĞİL GENELE  ÇALIŞALIM MESAJI

ALTILI MASA’DAN YERELE DEĞİL GENELE  ÇALIŞALIM MESAJI

Spread the love

ALTILI MASA’DAN “ BELEDİYE BAŞKANLIĞI  İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALARIN BİRLİKTELİK RUHUNA ZARAR VERECEĞİ AŞİKARDIR” KARARI 

 Geçtiğimiz günlerde Deva Partisi Polatlı ilçe başkanlığı ev sahipliğinde yapılan Altılı masa  buluşmasında    ya alınan kararlar kamuoyu ile paylaşıldı. Cumhuriyet Halk Partisi  Deva Partisi , Gelecek partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti ilçe başkanlarının katıldığı altılı masa toplantısında alınan kararlarda  öncelik genel seçimlere verilerek yerel seçimler noktasında ise “henüz cumhurbaşkanlığı seçimi tamamlanmadan, yerelde belediye başkanlığına yönelik yapılacak çalışmaların hem yukarıda genel başkanlarımızın yaptıkları fedakarlıklara hem de şehrimizde tesis etmeye çalıştığımız birliktelik ruhuna zarar vereceği aşikardır.” mesajı verildi.

 Altılı masanın Polatlı ayağında  CHP, DEVA,Gelecek partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti ve İyi Parti  buluşmaları devam ediyor.  Geçtiğimiz günlerde altılı masanın ikinci buluşması 5  ilçe başkanı CHP, DEVA ,Gelecek partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti ilçe bakanları  ve   yönetim kuru üyelerinin katılımı gerçekleşti. Toplantıya   İYİ parti  ilçe başkanının  ise mazeret  bildirerek katılmadığı belirtildi.

 Deva  Partisi İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda ortak cumhurbaşkanı adayı sonrası yapılacak çalışmalara ilişkin yol haritası belirlendi.

 ALTILI MASA’DAN ÇIKAN ORTAK KARARLAR 

 20.01.2022 tarihinde 6’lı masada bulunan 5 siyasi partinin ilçe başkanları olarak DEVA partisi ev sahipliğinde ikinci kez toplandık.İyi parti ilçe başkanı mazeret bildirerek toplantıda yer almadı. 3 saat süren toplantıda ileriki günlerde açıklanacak ortak cumhurbaşkanı adayı sonrası yapılacak çalışmalara ilişkin yol haritası belirlendi. İlçe sekreterlerinden oluşan bir sekreterya hizmeti kurulması ve bundan sonraki toplantıların gündemlerine ve toplantı sonrası yapılacak işlemlerin takibine ilişkin bu sekreteryanın görevlendirilmesine karar verilmiştir. İlçe seçim işleri ve teşkilat işleri başkanları bünyesinde sandık güvenliği ve eğitimine ilişkin bir ortak çalışma grubu kurulması kararı alınmıştır.

ŞEHRİMİZDE TESİS ETMEYE ÇALIŞTIĞIMIZ BİRLİKTELİK RUHUNA ZARAR VERECEĞİ AŞİKARDIR

Toplantıya katılan tüm ilçe başkanları 2023 seçimlerinin ülkemiz için hayati önem taşıdığı noktasında fikirlerini beyan ederek, önceliklerinin mayıs ayında yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı ve genel seçim olduğu noktasında hem fikir olmuşlardır. Yerelde siyaset yapmanın bir gereği olarak, 2024 belediye başkanlığı seçiminin de ilçemiz açısından büyük önem taşıdığı, şehrin hak ettiği güzel hizmetleri adil,şeffaf ve sürdürülebilir şekilde alması için o gün ki koşullarda seçime katılma ve aday olma durumunda kazanma noktasında iddialı olduğumuz hususunda ortak görüş benimsenmiştir. Ancak henüz cumhurbaşkanlığı seçimi tamamlanmadan, yerelde belediye başkanlığına yönelik yapılacak çalışmaların hem yukarıda genel başkanlarımızın yaptıkları fedakarlıklara hem de şehrimizde tesis etmeye çalıştığımız birliktelik ruhuna zarar vereceği aşikardır.

POLATLI’MIZIN MENFAATLERİ İÇİN SEVİYELİ VE KALİTELİ BİR ORTAK ÇALIŞMA YA DA REKABET İÇERİSİNE GİRİLECEKTİR

2024 belediye başkanlığı seçimleri için, Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası  genel merkezlerimizin ortak aday ya da ,her partinin birbirinden bağımsız ayrı aday çıkarma hususunda belirleyecekleri yol haritası sonrası çalışmalar devam edecek ve Polatlı’mızın menfaatleri için seviyeli ve kaliteli bir ortak çalışma ya da rekabet içerisine girilecektir.

KAZANAN  TÜRKİYE  VE   POLATLI  OLACAK

6 genel başkanımıza yakışır biçimde bundan sonraki süreçte çok daha yoğun bir şekilde temaslarımızı sürdüreceğiz .Ortak adayımız etrafında kenetlenip, ülkemizin aydınlık yarınlara kavuşması için her bir teşkilat üzerine düşen vazifeden kaçmayacaktır. Bir sonraki 3.toplantımız  Demokrat Parti ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olup tarih bilgileri basın ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.Tüm bu birliktelik ve ortak çalışma sonrasında kazanan TÜRKİYE ve POLATLI olacaktır”ifadelerne yer verildi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR