Salı, Nisan 23, 2024
Ana SayfaGündemPOLATLI DA FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENECEK

POLATLI DA FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENECEK

Spread the love

 SALON FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Spor toto ,Gençlik Spor Müdürlüğü Destekleri ve  Polatlısor kulübü   işbirliği  ile Polatlı da  kurum ve kuruluşlar arası salon futbol turnuvası için start verildi. Futbol turnuvasında son müracaat günü 01 Mart 2023 olarak belirlendi.

Polatlı da kurum ve kuruluşlar arası futbol turnuvası başlıyor. Spor toto ,Gençlik Spor Müdürlüğü Destekleri ve  Polatlısor kulübü   işbirliği  ile Polatlı da  kurum ve kuruluşlar arası salon futbol turnuvası için start verildi. Futbol turnuvasında son müracaat günü 01 Mart 2023 olarak belirlendi. Turnuva Yenı Kapalı Spor salonunda akşam saatleri ve hafta sonlarında oynanacak .

Kamu kurumlarının farklı bir grupta diğer kurulan takımların ise farklı gruplarda yer alacağı belirlenen  turnuvada Polatlı’da her yaş kategorisinde katılım sağlanabilecek.Takımların 10’ar kişilik başvuru listeleri ile birlikte katılım dilekçesi  vermeleri gerekiyor.  Tüm kuralların TFF’da  yayınlanan kitapçığa göre müsabakaların 40 dakika ve sınırsız oyuncu değişikliği olacağı belirlendi.  Turnuva katılım ücreti olarak herhangi bir ücretin alınmayacağı turnuvada Saha ve hakem sağlıkçı ücreti olarak kamu takımları 1000 TL oluşturulacak diğer kuruluş takımları ise 1500 TL ödeyeceği belirtildi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR