Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberZAFER PARTİSİ POLATLI DA MEŞALESİNİ YAKTI

ZAFER PARTİSİ POLATLI DA MEŞALESİNİ YAKTI

Spread the love

 ZAFER PARTİSİ POLATLI DA BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI TANITTI

  SPOT:  ZAFER PARTİSİ POLATLI İLÇE BAŞKANLIĞINA GÜMÜŞDAĞ  ATANDI

Zafer Partisi Polatlı ilçe başkanlığına  Sibel Gümüşdağ atandı.  Polatlı da radyo yayıncısı olarak görev yapan emlak sektöründe faaliyet gösteren Gümüşdağ  hafta sonu  partisinin Polatlı Belediye başkan adayını  tanıttı.  Zafer Partisi Polatlı Belediye başkan adayı Kerem Yürümez oldu.

 Zafer Partisi Polatlı da seçime Kerem Yürümez ile katılıyor.   Zafer Partisi kurucu üyeleri arasında bulunan Yürümez 31 Mart  yerel seçimlerinde rakipleri ile sandıkta yarışacak.

 31 Mart mahalli idareler seçimlerine aylar kala Zafer  Partisi Polatlı ilçe başkanlığında boşalan koltuğa ise  Sibel Gümüş dağ atandı. Polatlı da radyo yayıncısı olarak görev yapan emlak sektöründe faaliyet gösteren Gümüşdağ  hafta sonu  partisinin Polatlı Belediye başkan adayını  tanıttı.

 Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen aday tanıtım programında   şehit pilotlar için Kuranı kerim okunarak dua edildi.

GÜMÜŞDAĞ “POLATLI DA ZAFER BİZİMDİR”

Zafer Partisi Polatlı ilçe başkanı Sibel Gümüşdağ yaptığı konuşmada  “ Zafer Partisi olarak Polatlı da bugünden itibaren meşalemizi yakıyoruz.  Zafer bizimdir  , zafere olan inancımızla birlikte Polatlı Belediye başkan adayımız Kerem Yürümez ile birlikte  sonuna kadar bizlere destek sağlayacağınıza olan inancımız tamdır.  Helikopter kazası sonucu iki pilotumuz şehit oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum  Milletimizin Başı sağolsun” dedi.

31 Mart seçimlerinde Zafer Partisi Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayımız Bartu  Soral, Polatlı Belediye başkan adayımız Kerem Yürümez  ile seçimlerde zaferi yakalayacaklarına inandığını belirten Gümüşdağ ilçe teşkilatını  tanıttı.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR