Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberKADINLARDAN BAŞKAN YILDIZKAYA'YA SEVGİ SELİ

KADINLARDAN BAŞKAN YILDIZKAYA’YA SEVGİ SELİ

Spread the love

  “GÖNÜLDEN GÖNÜLE KADINLAR BULUŞMASI  HER HAFTA DOLU DOLU GEÇİYOR

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından Polatlılı kadınlar için başlatılan ve ilk günden büyük ilgi gören ‘Gönülden Gönüle Kadınlar Buluşması’ coşkuyla tüm mahallelerde devam ediyor.Yaz boyunca Polatlı’nın tüm mahallelerinde gerçekleştirdiği Mahallede Şenlik Var Etkinlikleri vatandaşlardan büyük beğeni toplayan Başkan Yıldızkaya, havaların soğumasıyla birlikte evlerinde vakit geçirmeye başlayan ev hanımları başta olmak üzere tüm kadınlar Kadınlar Buluşmasında bir araya geliyor.

Polatlı Belediyesi tarafından  Güldeste konakta  gerçekleştirilen ‘Gönülden Gönüle Kadınlar Buluşması’ ile Polatlılı kadınlar doyasıya eğlendi. Sürpriz sanatçıların sahne aldığı özel programda Polatlılı kadınlar birbirinden eğlenceli yarışmalarda hediye kazandı  Sanatçılar eşliğinde oynadı halay çekti.  Polatlı Belediyesi ‘Gönülden Gönüle Kadınlar Buluşması’ düzenli olarak Polatlı’nın tüm mahallelerinde kadınların  katılımlarıyla coşkuyla devam edecek.  Başladığı günden bu yana  her programa katılan  Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya kadınlardan büyük ilgi görüyor.

SÜRPRİZ SANATÇILAR SAHNE ALIYOR, HEDİYELER, YARIŞMALAR VE İKRAMLAR KADINLARLA BULUŞUYOR

Polatlı Belediyesi tarafından  HER Cumartesi Günü  gerçekleştirilen  ‘Gönülden Gönüle Kadınlar Buluşması’ ile Polatlılı kadınlar doyasıya eğleniyor.   Sürpriz sanatçıların sahne aldığı  özel programda Polatlılı kadınlar için birbirinden eğlenceli yarışmalar ve konserler düzenleniyor. Polatlı Belediyesi tarafından hazırlanacak olan ikramların yanı sıra kadınlar buluşmasına katılan vatandaşlara Başkan Yıldızkaya tarafından sürpriz hediyeler veriliyor.

 HBR AYSUN  YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR