Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberBAŞKAN YILDIZKAYA  BU TOPLANTIYA  BAŞKANLIK EDECEK Mİ?

BAŞKAN YILDIZKAYA  BU TOPLANTIYA  BAŞKANLIK EDECEK Mİ?

Spread the love

 YILDIZKAYA   MECLİSE BAŞKANLIK YAPACAK MI? YOKSA  KATILMAYACAK MI?

  Polatlı Belediye meclisi  Şubat  ayı ikinci  toplantısı bugün yapılacak.  Şubat meclisi ilk toplantısına katılmayan Polatlı Belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın  ikinci toplantıya katılması bekleniyor.  Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkanı olarak ilk meclis toplantısında gözler  meclis başkanı Yıldızkaya’yı aradı ancak Yıldızkaya  yerine meclisi başkan vekili Metin Baysar yönetti. Yıldızkaya bu toplantıya katılır ise ilk kez CHP’ li başkan sıfatı ile meclisi yönetmiş olacak.

 Polatlı Belediye meclisinde gözler başkanlıkta.  Geçtiğimiz haftalarda CHP den Polatlı Belediye başkan adayı olarak açıklanan  Polatlı Belediye  Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın   Şubat ayı ilk toplantısına katılması bekleniyordu. Başkan Yıldızkaya CHP’ye  geçişinin ardından ilk kez meclisi MHP değil CHP li başkan olarak yönetecekti  lakin Başkan Yıldıkaya toplantıya katılmadı.  Meclis başkanlığına  Metin Baysar oturdu. 31 Mart  seçimlerine kısa bir süre kala  Şubat ayı meclis toplantılarının tamamlanmasının ardından Polatlı Belediye meclisi Mart ayında meclis toplantılarını aç kapa yapacak Meclis gündeminde bu ay ; Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı Yapılması” ile ilgili müşterek önergenin müzakeresi.

“Beylikköprü Mahallesi 152 ada 199 Parsel Nolu Taşınmazda Ulaşım İçin Mera Kanunu Kapsamında Kamu Yatırımı Kararı” ile ilgili konunun müzakeresi

“Taşınmaz Satışı(Ömerler Mh.)” ile ilgili konunun müzakeresi.

 “İptal-İhdas Kadroları” ile ilgili konunun müzakeresi.

 İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONUNA HAVALE OLUNAN

 “Ankara/Polatlı İlçesi M.Akif Mah.1572 Ada 14,15,16,17,18,19,20,21,22 ve 25 Parselleri kapsayan alanda Kentsel Sosyal Altyapı Alanlarının Yeniden Düzenlenmesi Amaçlı 1/1000 UİPD ve 1/5000 NİPD.” ile ilgili konunun müzakeresi.

 “İlçemizde Yeni İmar Alanlarına İhtiyaç Duyulup, Duyulmadığının Araştırılması” ile ilgili müşterek önergenin müzakeresi.

 “Bölge Regülatörü Yeri Talebi Hk.” ile ilgili konunun müzakeresi.

 “Ankara/Polatlı İlçesi Sinanlı Mahallesi 102 Ada 217 Parsele Ait Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Tesis Alanı(YED) 1/1000 UİP ve 1/5000 NİP Tavsiyesi” ile ilgili konunun müzakeresi.

 “Ankara/Polatlı İlçesi Zafer Mah. 9 Ada 11 Parselle ait Ticaret Amaçlı 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ve 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Tavsiyesi” ile ilgili konunun müzakeresi.

KIRSAL KALKINMA VE TARIM KOMİSYONUNA HAVALE OLUNAN

 “Polatlı Çiftçisinin Son 3 Yılda Aldığı Desteklerin Araştırılması” ile ilgili müşterek önergenin müzakeresi.

 EĞİTİM, KÜLTÜR VE ENGELLİLER KOMİSYONUNA HAVALE OLUNAN

 “Gençlerin Sosyal Hayata Katılması” ile ilgili müşterek önergenin müzakeresi.

 KADIN-ERKEK FIRSAT EŞİTLİĞİ KOMİSYONUNA HAVALE OLUNAN

“Kadınların Siyasete Katılımı” ile ilgili müşterek önergenin müzakeresi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR