Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberYILDIZKAYA’NIN YERİ ONLARIN GÖNLÜNDE BİR BAŞKA…

YILDIZKAYA’NIN YERİ ONLARIN GÖNLÜNDE BİR BAŞKA…

Spread the love

 GÖNÜL SOFRASI ENGELLİ BİREYLER VE AİLELERİ İÇİN KURULDU

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya , Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezi üyeleri ve aileleri ile gönül sofrasında biraraya geldi.   Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede gerçekleştirilen gönül sofrasının   konukları  Cemil Meriç Engelsiz hayat merkezi üyeleri oldu.  İftar programında  Cemil Meriç Engelsiz hayat merkezi üyeleri ve ailelerine seslenen  Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya  “güzel düşünerek, kucaklaşarak, paylaşarak, yarınlara daha büyük umutlarla bakacağız.Kocaman bir aile olarak birlikte daha çok güzel şeyler yapacağız. Mutluluğumuz daim olsun.”dedi.

 Polatlı da göreve geldiği günden bu yana engelli bireylerin yaşam  kalitelerinin yükseltilmesi, eğitim,  sosyal ve kültürel aktivitelere katılımlarının artırılması noktasında  çalışmalar yürüten Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya,  Ramazan sofrasında Cemil Meriç Engelsiz hayat merkezi üyeleri be ailelerini misafir etti.  Yoğun katılımın gerçekleştiği programda Başkan Yıldızkaya “İmkan ve fırsat verildiğinde sizlerin bütün engelleri aşıp başarıdan başarıya koşacağınız iyice anlaşılmıştır.” Engelli kardeşlerimiz bugün eğitimde, sporda, sanatta, siyasette büyük başarılar elde ediyorlar. “Sevgi her engeli aşar” sloganı ile yaptığımız, yapacağımız her şey sizlere helal olsun. Çünkü siz çok daha fazlasını hak ediyorsunuz.”dedi.

 Yıldızkaya “Gönül soframızda bugün kalplerindeki sınırsız sevgiyle bizleri her zamanki gibi mutlu eden Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezimiz ile bir araya geldik.  Her zaman ve her şartta gönlümüzün ve kapımızın size açık olduğunu özellikle belirtmek istiyorum” sözleri ile  Engelli bireylerin gönlünü fetheden  Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya konuşmasında “Sizlerle yine kocaman bir aile olarak birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Salonumuzu dolduran hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Artık ülkemizde engelliler ve engellilerin haklarıyla ilgili bakış açısında çok olumlu gelişmeler var. İmkan ve fırsat verildiğinde sizlerin bütün engelleri aşıp başarıdan başarıya koşacağınız iyice anlaşılmıştır.” Engelli kardeşlerimiz bugün eğitimde, sporda, sanatta, siyasette büyük başarılar elde ediyorlar. “Sevgi her engeli aşar” sloganı ile yaptığımız, yapacağımız her şey sizlere helal olsun. Çünkü siz çok daha fazlasını hak ediyorsunuz.

HER ZAMAN VE HER ŞARTTA GÖNLÜMÜZÜN VE KAPIMIZIN SİZE AÇIK

Sizler her biriniz her şeye rağmen mutluluğun peşinde koşarak örnek bireylersiniz. Biz sizlerle birlikte yaptığımız her programdan mutlulukla ayrılıyoruz. Engeller varsa ki var. Aşmak içindir. İnşallah bundan sonrada engelleri birlikte aşmak için mücadeleye devam edeceğiz. İçinizden biriniz kendini yalnız ve çaresiz hissederse bu bizim eksikliğimizdir. Her zaman ve her şartta gönlümüzün ve kapımızın size açık olduğunu özellikle belirtmek istiyorum. Sizleri anlayan ve pek çoğunuzla aynı kaderi paylaşan bir kardeşiniz olarak asla yalnız olmadığınızı buradan yüksek sesle ifade etmek istiyorum. Yıllarca evladının uğrunda hastanelerde sabahlayan, maddi ve manevi sıkıntılar çeken, kaderi ilahiye teslim olmuş fakat umudunu asla kaybetmeyen dimdik ayakta duran siz engelli annelerini tebrik ediyorum. Onların ellerinden öpüyorum. Onları çok iyi anladığımı bir kez daha belirtiyorum. Tertemiz kalplerinizin  size, insanlığa çok şey kattığınızı düşünüyorum. İnşallah güzel düşünerek, kucaklaşarak, paylaşarak, yarınlara daha büyük umutlarla bakacağız.

Kocaman bir aile olarak birlikte daha çok güzel şeyler yapacağız. Mutluluğumuz daim olsun.”ifadelerine yer verdi.

 HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR