Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberYILDIZKAYA “İSTİHDAM SEFERBERLİĞİMİZ KATLANARAK DEVAM EDECEK”

YILDIZKAYA “İSTİHDAM SEFERBERLİĞİMİZ KATLANARAK DEVAM EDECEK”

Spread the love

YILDIZKAYA “İŞ VERENLERLE İŞ ARAYAN HEMŞEHRİLERİMİZ ARASINDA KÖPRÜ OLUYORUZ”

Polatlı Belediye Başkanı, CHP Polatlı Belediye Başkan adayı  Mürsel Yıldızkaya   “10 Yılda 15 binden fazla hemşehrimizi iş sahibi yaptığımız Polatlı Belediyesi İstihdam Merkezi aracılığıyla bu sayıyı daha da yukarılara taşıyacağız. Organize sanayi bölgeleri ile imzaladığımız protokoller kapsamında iş verenlerle iş arayan hemşehrilerimiz arasında köprü olmaya; bu mübarek şehrin insanlarının evlerine ekmek götürmelerine vesile olmaya devam edeceğiz.”dedi.

Polatlı Belediye Başkanı, CHP Polatlı Belediye Başkan adayı  Mürsel Yıldızkaya  seçim çalışmalarında  emekçiler ve hukuk temsilcileri ile bir araya geldi. Bir yandan Polatlı merkez diğer yandan kırsalda gece gündüz  aralıksız Polatlı da  vatandaşla buluşan Yıldızkaya     tezgah başında işçiyi adliye koridorlarında avukatlar   ve  kamu görevlileriyle  el sıkıştı.  Polatlı da faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret  ederek istihdam hususuna dikkat çekti, destek istedi . Yıldızkaya  polatlı kırsalında   mahalle sakinleri ile buluşarak köylere yapılan yatırımlar ve altın dönemde yapacaklarını anlattı. 

HER ALANDA SOSYAL YARDIMLARIMIZ İKİ KATINA ÇIKACAK

Sosyal belediyecilik alanında tüm Türkiye’ye örnek olan günlük sıcak yemek yardımları, evde hasta bakım hizmetleri, evde temizlik hizmetleri, hoş geldin bebek, 1’inci yaş günü kutlamaları, çölyak hastaları için glutensiz gıda paketleri ve sosyal yardım kartlarımıza yatan nakdi miktarların tümünü 2 katına çıkaracağız. Biz olduğumuz sürece Polatlı’da kimse yatağa aç girmeyecek.

10 YILDA 15 BİNDEN FAZLA HEMŞEHRİMİZİ İŞ SAHİBİ YAPTIK

10 Yılda 15 binden fazla hemşehrimizi iş sahibi yaptığımız Polatlı Belediyesi İstihdam Merkezi aracılığıyla bu sayıyı daha da yukarılara taşıyacağız. Organize sanayi bölgeleri ile imzaladığımız protokoller kapsamında iş verenlerle iş arayan hemşehrilerimiz arasında köprü olmaya; bu mübarek şehrin insanlarının evlerine ekmek götürmelerine vesile olmaya devam edeceğiz.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR