Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGündemHaber“ANKETLER ELİMİZDE FARKI  AÇTIK REKOR İÇİN ÇALIŞIYORUZ 

“ANKETLER ELİMİZDE FARKI  AÇTIK REKOR İÇİN ÇALIŞIYORUZ 

Spread the love

ÇAĞLANCI “ BİZ BU SEÇİMİ AÇIK ARA FARKLA KAZANACAĞIZ”

 Cumhur İttifakı  MHP Polatlı Belediye Başkan Adayı Levent Çağlancı ‘ya milletvekillerinden destek ziyaretleri devam ediyor.  Polatlı da  Cumhur ittifakının ortak adayı olarak 10 tarihinden itibaren sahada gece gündüz ilçeyi adımlayan Çağlancı’ya MHP genel Başkan yardımcısı  Ankara milletvekili Mevlüt Karakaya,   Ankara milletvekili Jülide  Sarıeroğlu  ve  Kırıkkale  milletvekili  Halil Öztürk ‘den seçim sathı  gezilerine tam destek geldi.    Karahamzalı mahallesinde iftar programına katılan Çağlancı “Allah’ın izni ile rekor bir oyla biz bu seçimi kazanacağız” dedi.  Çağlancı seçim bölgesinde ev ve dernek toplantılarına devam ederken dün Cumhuriyet meydanında  vatandaşı dinledi.

Cumhur İttifakı  MHP Polatlı Belediye Başkan Adayı Levent Çağlancı  Cumhuriyet meydanında  vatandaşla hasbihâl etti, esnafları dolaştı.

Çağlancı’ya MHP genel Başkan yardımcısı  Ankara milletvekili Mevlüt Karakaya,   Ankara milletvekili Jülide  Sarıeroğlu  ve  Kırıkkale  milletvekili  Halil Öztürk ‘den seçim sathı  gezilerine tam destek geldi.    Karahamzalı mahallesinde iftar programına katılan Çağlancı “Allah’ın izni ile rekor bir oyla biz bu seçimi kazanacağız” dedi.  Çağlancı seçim bölgesinde ev ve dernek toplantılarına devam ederken dün Cumhuriyet meydanında  vatandaşı dinledi.

SARIEROĞLU “ANKETLER ELİMİZDE FARKI  AÇTIK REKOR İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 Polatlı Karahamzalı mahallesinde iftar programına katılan  Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, yaptığı konuşmada  Karahamzalı sakinlerinden Çağlancı’ya destek istedi “

 Enerjisi   o kadar iyi ki  , hani derler ya insanın kalbi yüzüne vurur, aynen öyle anketler elimizde şu anda Farkı açmış durumda biz rekor için çalışıyoruz.” Dedi. Polatlı’ya dair tüm hayallerinde Levent Başkanımızın yanında olacağız” dedi.

ÖZTÜRK “31 MARTTAN SONRA  POLATLI BELEDİYESİNİN BURÇLARINA ÜÇ HİLALLİ BAYRAĞI DİKECEĞİZ”

 Cumhur ittifakı MHP Seçim Koordinasyon merkezini ziyaret ederek partilileri ile bir araya gelen   Kırıkkale MHP Milletvekili Halil Öztürk  Polatlı sokaklarında Çağlancı için  oy isteyerek “Polatlı’nın bu çehresini artık deriştirelim” ifadeleri ile seçmene  mesaj verdi.

 Öztürk SKM de yaptığı konuşmada “ Levent Kardeşime başarılar  diliyorum.  Kendisi sadece bizim değil başta genel başkanımızın sevgisini kazanmış bir isim. Bu özelliği eminim ki 31 Martta MHP ‘nin üç hilali Polatlı Belediyesi burçlarına takıldığı andan itibaren kendisini  gösterecek Polatlı’nın ihya olması hususunda MHP ‘nin  genel başkanından tüm kademesine  desteğini verecektir.  Ayı zamanda   Cumhur ittifakımızın da adayıdır. Merkezi hükümetinde desteği ile  Polatlı hak ettiği konuma gelecektir.

 ONLAR BİZİM DEĞİL PKK’NIN DAVA ARKADAŞLARIDIR

 MHP de sıfat bulup kariyerini MHP de  yapanların bugün PKK ile ortak hareket ettiği CHP güdümünde siyaset yaptıklarına ne yazık ki şahit olduk. Ben milliyetçiyim ülkücüyüm vatan millet ezan diyen hiç kimse bugün PKK çizgisinde Amerikan güdümünde   siyaset izleyen CHP’ nin yanında olmaz.  Eğer diyorsa ki ben Oradayım bizim dava arkadaşımız olmayacaktır onların dava arkadaşları PKK, FETÖ’dür. İnanıyorum ki bozkırın incisi Polatlı’yı bozkırın  yiğit çocukları,  kadınları,  , Levent Çağlancı’yı Şehrin başına şehri emin olarak kayacaktır” dedi.

HBR AYUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR