Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberYILDIZKAYA"BAŞBUĞUMUZ ALPARSLAN TÜRKEŞ'İ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM"

YILDIZKAYA”BAŞBUĞUMUZ ALPARSLAN TÜRKEŞ’İ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM”

Spread the love

Polatlı Belediye  Başkanı  Mürsel Yıldızkaya  MHP Genel Başkanı rahmetli Başbug  Alparslan Türkeş ‘in  vefatının 26. yılında  anma mesajı yayınladı.Yıldızkaya” 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kurucu Genel Başkanı, Ülkücü Hareketin Banisi, Türk Milliyetçilerinin Önderi Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i aramızdan ayrılışının 26. yıl dönümünde özlem ve hasretle anıyoruz. Cennet Mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş bütün ömrünü mensubu olmaktan onur ve şeref duyduğumuz Milliyetçi Hareket’e, bu ülkeye ve bu millete adamış; uzun ve çileli mücadele hayatında Türk milletinin kıyamete kadar bağımsız ve hür olarak yaşaması ülküsünün yılmaz savunucusu olmuştur.

Başbuğ Türkeş; herkesin yalnızca dar bir coğrafya ve tarih alanına düşüncelerini hapsettiği dönemlerde eşsiz vizyonu ile milletimize yeni ufuklar açmasını bilmiş, ülkemizin dışında da milyonlarca soydaşımızın ve din kardeşimizin bulunduğunu herkese kabul ettirmiştir. Bugün en güç meseleler karşısında dahi soğukkanlı, sağduyulu, gerçekçi ve kararlı bir duruş gösteren Türk milliyetçilerinin bu güzel hasletlerinin gelişmesinde şüphe yok ki bize rehber olan Başbuğumuzun büyük etkisi olmuştur.

Bütün dava adamlarının, devlet ve siyaset hayatında görev alanların, onu gerçekten sevenlerin bu uzun, yorucu, çileli ama şerefle tamamlanmış hayattan ve yüksek şahsiyetten alacağı çok büyük dersler vardır. Merhum Başbuğumuzun açtığı yolda ve gösterdiği ufukta, onun sergilemiş olduğu seviyeli, ilkeli, tutarlı duruş, bugün de bizim kılavuzumuz olmaya devam etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i rahmet, minnet ve şükranla anıyor; aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.”ifadelerine yer verdi

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR