Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI 'DAN ADIYAMAN'A UZANAN KARDEŞLİK ELİ

POLATLI ‘DAN ADIYAMAN’A UZANAN KARDEŞLİK ELİ

Spread the love

DEMİR VE EKİBİ ADIYAMAN’DA BİN KİŞİLİK İFTAR SOFRASI KURDU

Ak parti Polatlı  ilçe başkanı Aysel Demir Adıyaman’da  Depremzede ailelere iftar sofrası kurdu. Polatlılı hayırsever vatandaşların  katkıları ile düzenlenen  iftar programında üçgün boyunca günlük bin kişilik iftar yemeği dağıtıldı.

Ak Parti Polatlı ilçe başkanı Aysel Demir ve yönetim kurulu ramazan ayında deprem bölgelerinden Adıyaman’a gitti. Adıyaman  Gölbaşı ilçesine bağlı Yukarı Nasırlı köyünde  kalan depremzede vatandaşlarla birlikte iftar sofrasına oturan Demir ve ekibi mahallede  üç gün boyunca bin kişiye iftar sofrası kurdu.

Konuya ilişkin açıklama yapan Ak Parti Polatlı ilçe başkanı Aysel Demir İlçe yönetiminden arkadaşlarımız  ile Adıyaman ili Gölbaşı ilçesi Belören Beldesi Yukarı Nasırlı köyünde üçgün süre ile günlük bin kişilik iftar yemeği verdik.Cumartesi günkü iftarda bölge valimiz Yılmaz Durak Kaymakamımız İhsan Ayrancı ve Koordinatör kaymakamlarımız,Belören Belde Belediye Başkanımız, jandarma komutanımız ve  mahalle sakinlerimiz  afetzede kardeşlerimizle ile birlikte iftar yaptık. Zor zamanlarda ,yıkıntı ve enkazlar arasında müslüman vatandaşımız oruç ibadetinden vazgeçmiyor Allah kabul etsin.Afetzede vatandaşlarımızla birlikte olmaktan çok memnun olduk.Dertleri ile dertlendik moral vermeye geldik.Bölgeye dördüncü gelişimiz.İmkanlarımız doğrultusunda asla yalnız bırakmayacağız.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR