Pazartesi, Mayıs 20, 2024
Ana SayfaGündemHaberYILDIZKAYA : NEVRUZ TÜRK'ÜN BAHAR BAYRAMIDIR

YILDIZKAYA : NEVRUZ TÜRK’ÜN BAHAR BAYRAMIDIR

Spread the love

YILDIZKAYA NEVRUZ BAYRAMINI KUTLADI

 Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya  Nevruz Bayramı Kutladı.  Yıldızkaya  baharın müjdecisi olan Nevruz kutlamasında “Türk Milleti Nevruzla birlikte umut dolu günlerin geleceğine inanmış, bu çok önemli kültürel mirası bugüne kadar titizlikle korumuş, dikkatle yaşatmıştır. Nevruz Türk’ün Bahar Bayramı’dır. Yeni umutlarla karşıladığımız bu kutlu bayramın; baharın gelişiyle birlikte milletçe mutluluğumuza, huzurumuza ve sağlığımıza vesile olmasını diliyorum”dedi.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya “Baharın uyanışının müjdecisi, barış ve kardeşliğin diriliş mevsimi olan 21 Mart Nevruz Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Nevruz Bayramımız Türk-İslam alemini kuşatan binlerce yıllık kutlu bir geleneğin, birlik ve kardeşlik meşalesinin simgesidir. Nevruz huzura açılan kapı, canlanıp yeşillenen doğanın adı, sevinç ve coşkunun miladıdır.

Türk Milleti Nevruzla birlikte umut dolu günlerin geleceğine inanmış, bu çok önemli kültürel mirası bugüne kadar titizlikle korumuş, dikkatle yaşatmıştır. Nevruz Türk’ün Bahar Bayramı’dır. Yeni umutlarla karşıladığımız bu kutlu bayramın; baharın gelişiyle birlikte milletçe mutluluğumuza, huzurumuza ve sağlığımıza vesile olmasını diliyorum. Şüheda torunu hemşehrilerimizle birlikte nice güzel günlerde baharı karşıladığımız Nevruz  Bayramlarında kucaklaşmayı temenni ediyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle; Nevruz Bayramımızın baharın uyanışıyla birlikte milletçe daha güzel ve mutlu günlere erişmemize vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor; bütün Türk – İslam aleminin ve kıymetli hemşehrilerimizin Nevruz Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Dualarımız Müşterek, Kardeşliğimiz Daim, Nevruz Bayramımız Kutlu Olsun.”ifadelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR