>
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ana SayfaGündemHaberHEDEF GALİBİYET

HEDEF GALİBİYET

Spread the love

 1926 Polatlı Belediyespor Karabük İdam Yurdunu konuk ediyor.   1926 Polatlı Belediyespor kendi evi ve seyircisi önünde mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. 

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil eden 1926 Polatlı Belediye Spor  22 Mart Çarşamba  günü  kendi evinde  Karabük İdman Yurdu  ile maça  çıkacak. Geçtiğimiz yıl şampiyon olarak Polatlı’yı Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil etmeye hak kazanan 1926 Polatlı Belediyespor, Polatlı şehir stadyumunda   oynanacak maç saat 14.00’de başlayacak.

1926 Polatlı Belediyespor Karabük İdam Yurdunu konuk ediyor.   1926 Polatlı Belediyespor kendi evi ve seyircisi önünde mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Son maçında  deplasmanda Boyabat spor karşısında maçı 1-0 tamamlayan  Şehrin takımı 22 Mart  Çarşamba günü saat 14.00’da  Polatlı şehir stadyumunda  Karabük İdman Yurdu ile  karşılaşacak.

MAÇA TÜM POLATLI DAVETLİ

Mutlak galibiyet için sahaya çıkacak olan 1926  Polatlı Belediyespor , rakibi Karabük İdman Yurdunu Polatlı’dan eli boş göndermek istiyor.  Galibiyete hedeflenen takım  , taraftarı maça davet etti.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR