Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ana SayfaGündemHaberSPORDA ALTIN DÖNEMİN İLK HAMLESİ

SPORDA ALTIN DÖNEMİN İLK HAMLESİ

Spread the love

YILDIZKAYA “HEP BİRLİKTE DAHA ÇOK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”

   1926 Polatlı Belediyespor  BAL’dan TFF 3. lige yükseldi.    Sporda altın dönem vurgusu  yapan Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya  , “30 yıllık hasret sona erdi  şampiyon 3. Lige  tebrikler “paylaşımı yaptı.

 Polatlı da 30 yıllık hasreti sona erdiren 1926 Polatlı Belediyespor 3. Lige yükseldi.   Hafta sonu Geredespor ile karşılaşan 1926 Polatlı Belediyespor kupayı kaldırarak  Bölgesel Amatör Ligden bir üst lig olan Türkiye futbol Federasyonu 3.lige çıktı.

  Bölgesel Amatör ligde liderliğini sürdürerek  sondan bir önce aldığı Geredespor maçı galibiyeti ile  3. lige   çıkan 1926 Polatlı Belediyespor takımı ve teknik heyeti tebrik eden Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya “Çok istedik, hayal ettik, yine başardık.

30 yıl sonra 3. Lig hasretine son vererek Polatlı’mızın sporda altın dönemini başlattık.

Şampiyon 1926 Polatlı Belediye sporumuza 3. Ligde başarılar diliyor; yönetimimizi, teknik kadromuzu kutluyorum. Tribünlerde bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan vefakar taraftarlarımıza teşekkür ediyor, sezon boyunca örnek bir mücadele ortaya koyan sporcularımızı gözlerinden öpüyorum. Hep Birlikte daha çok büyük başarılara imza atacağız”ifadelerini kullandı.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR