Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ana SayfaGündemHaberŞıracı  ve  Gazeteciler Başkan Çay'ı anlattı 

Şıracı  ve  Gazeteciler Başkan Çay’ı anlattı 

Spread the love

 Polatlı Belediye  eski  başkanı   Sami Çay  vefatının 1. Yılında  anıldı.  Polatlı da  yaptığı hizmetleri ile  iz bırakan ve  efsane başkan  olarak dillendirilen Sami Çay’  Radyo Hür’de  anlatıldı. Çay’ın yakın mesai arkadaşlarından    meclis üyesi İhsan Şıracı, gazeteci Osman Yüksel, Aykut Kaya ve    Mehmet Salçın   Başkan Çay’ı konuşarak  yad ettiler.

Vefatının birinci yılında  efsane başkan anlatıldı

  Polatlı Belediye  eski  başkanı   Sami Çay  vefatının 1. Yılında   sunuculuğunu  Mehmet Salçın’ın yaptığı, Radyo Hür de Sami Çay özel programının da  anıldı.   CHP Polatlı belediye meclis üyesi  ve Başkan Sami Çay’ ın   evladım dediği yakın mesai arkadaşı İhsan Şıracı,  İstiklal gazetesi imtiyaz sahibi Osman Yüksel ve Polatlı Postası İmtiyaz sahibi Aykut Kaya’nın  katıldığı Sami Çay özel programında   gazeteciler Başkan Çay ile olan anılarını, Çay’ ın hizmetlerini anlatırken, Şıracı  her yönü ile Başkan Çay’ı  hafızalarda  bir kez daha canlandırdı.

 Polatlı da pek çok yatırım ve hizmetin öncüsü olan, OSB, Üniversite  gibi sanayileşme ve eğitimin  temellerini atan Sami Çay ,  hem  belediye  personelleri hem de halk tarafından sevilen  bir başkan olarak tarihe geçti.  Sert mizacı ve yumuşak kalbi ile  personelinin baba dediği isim Sami Çay’ ı  vefatının 1. Yılında saygı sevgi ve özlemle yad ederken , geride bıraktığı  izleri ve hatıraları   gazeteciler ve İhsan Şıracı’ nın anlatımı ile yarınki  sayımızda okuyabilirsiniz.

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR