Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberŞAMPİYONLUK İÇİN SON İKİ MAÇ

ŞAMPİYONLUK İÇİN SON İKİ MAÇ

Spread the love

Sultanlar evinde ağırladığı Eskişehir Hentbol spor  Kulübünü yenerek rakibine 18 sayı fark attı. Polatlı Belediyesi Kadın Hentbol takımı  Rakibi Eskişehir Hentbol spor  Kulübünü 39-26 skorla  yendi. Ligde ikinci sırada bulunan Sultanlar Şampiyonluk  için son iki maça çıkacak.   

Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda şampiyonluğun en büyük adayı olarak sezona devam ediyor.Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı  bu hafta  30 Nisan  Pazar günü  Eskişehir Hentbol Spor Kulübüile maça çıktı. Kendi evi ve seyircisi önünde  maça çıkan Sultanların hedefi  son iki maçı da alarak şampiyon  olmak.

  Geçtiğimiz yıl gösterdiği üstün mücadele ile Hentbol Kadınlar 1. Lig B Grubunu şampiyon olarak tamamlayan ve bu sezon ligde şampiyonluğa koşan Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Sultanlar maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkarak rakibine 18 fark atarak maçı 34-29 skorla tamamladılar.

 İKİ MAÇIDA ALIRSAK ŞAMPİYONUZ

Geçtiğimiz sezon çıktığı 17 maçta 14 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak sezonu şampiyon olarak tamamlayan Sultanlar, bu yılda Polatlı’yı gururlandırmak için mücadele ediyor. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın destekleriyle büyük başarılar elde eden Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı ligi şampiyon olarak tamamlamak için ter döküyor. Polatlı, hentbol şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

HAFTAYA İSTANBUL VAR

Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı şampiyonluk yolunda son iki maçına çıkacak. Sultanlar 05 Mayıs  Cuma Günü İstanbul  Cent Koleji ile  karışılacak.

 12 Mayıs Cuma günü ise  Bolu Belediyesi ile sezonun son maçında ter dökecek.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR