Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberVATANDAŞ VEKİL ADAYLARINDAN BİHABER!

VATANDAŞ VEKİL ADAYLARINDAN BİHABER!

Spread the love

  14 Mayıs 2023 tarihinde sandık başına geçecek olan seçmen   hem 13. Cumhurbaşkanı hem de 28. Dönem milletvekili adayları için  oy kullanacak.     Vatandaş  seçilecek olan 13. Cumhurbaşkanından beklentilerini sıralarken Ankara 1. Bölgeden seçime girecek olan partilerin  listesindeki isimler  Polatlı da  vatandaşın zihninde henüz yer tutamamış.  Vatandaşa   Polatlı’nın da içinde yer aldığı bölge adaylarını  tanıyor musunuz? Ve Milletvekili seçildikleri taktirde Polatlı ve vatandaş olarak beklentileriniz nedir? Sorusuna verdikleri cevap oldukça düşündürücü…

Vatandaş  14 Mayıs’ta sandığa gittiğinde  hangi milletvekiline oy vereceğini ve hangisine vermeyeceğinin hesabını  parti ismi  üzerinden yaparken  adayların hiç birini tanımıyorlar Ne iktidar ne de muhalefet nede ittifaklar  altında seçime katılacak isimlerden Polatlı da röportaja dahil olan vatandaş  bihaber! Adaylar ile henüz hiç tanışmadıklarını belirterek  “tanımıyoruz k ne beklentimiz olsun” yorumlarını da peşi sıra  söylediler.

SİYASİLER BU HABERE DİKKAT! BAKIN SEÇMEN NE DİYOR!

VATANDAŞ  CUMHURBAŞKANI   ADAYLARINDAN NE BEKLİYOR  MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İÇİN NE SÖYLÜYOR?

 Vatandaş seçimlere sayılı günler kala  14 Mayıs seçimlerinden  beklentilerini  dile getirdiler.  Vatandaşa 14 Mayıs seçimleri sonrası  seçilen Cumhurbaşkanından beklentilerini sorduk?

 RÖPORTAJIMIZDA KİME OY VERECEK SİNİZ? HANGİ MİLLETVEKİLİNE OY VERECEKSİNİZ? CUMHURBAŞKANI ADAYINIZ KİMDİR? GİBİ , OYUN MAHREMİYETİ VE GİZLİLİĞİNE SAYGI ÇERÇEVESİNDE  BU SORULAR SORMADIK. 

BİZ VATANDAŞA BAKIN NE SORDUK?

Vatandaşa 14 Mayıs seçimleri sonrası  seçilen Cumhurbaşkanından beklentilerini sorduk?

  14 Mayıs’ta sandığa gidecek misiniz? Sorusunu sorduk  çoğunlukla Evet cevabı alırken     vatandaşlar iktidar ve  muhalefet kanadını da eleştirmekten geri durmadılar.

Seçimlere günler kala seçim atmosferinde siyasi dilin yarattığı gerginlikten şikayet eden seçmen siyasi dilin vatandaşları ayrıştırdığını ve toplumda gerginliğe , kutuplaştırmaya sebep  olduğunu söylediler. Din ve bayrak üzerinden siyaset yapılmasını doğru bulmadıklarını belirten vatandaş   hayat pahalılığı  ve hızına yetişemedikleri etiket fiyatlarından  dert yandı.

 HAK HUKUK VE ADALET İSTENDİ

Hak hukuk ve Adalet kavramlarının sıralandığı röportajda,  vatandaşlar “2002 Ekonomik kriz” ile hafızalarda yer eden Rahmetli Bülent Ecevit dönemi de hatırlatarak günümüz koşullarında   ekonomik sıkıntının hat safhada olduğunu  ileri sürdüler.

 Roportajımızda Kahramanmaraş merkezli yaşanan 13 ili derinden etkileyen depremin ardından depremzedelere yönelik  yapılan yardımlarında dikkat çeken vatandaşlardan Kızılay’ı hedef alarak çadır satılmasını sert bir dille eleştirerek  güven duygusunu kaybettiklerini söylediler.   

 “ÜLKEYİ DEVLET YÖNETİR PARTİ DEĞİL”

 Türkiye’nin devlet ile değil mevcut siyasal iktidar tarafından yönetildiğini belirten bazı vatandaşlar dini siyasete alet etmemelerini” istediler. 

  SEÇİM ZAMANI HERKES POLATLI DIŞINDA OY KULLANIYOR POLATLI NASIL MİLLETVEKİLİ ÇIKARSIN

  Vatandaşa  bölge milletvekillerini tanıyor musunuz? Sorusunun cevabı ise hayır oldu. Vatandaşlar geçmiş dönemlerden Polatlılı milletvekillerini hala hatırlarken  aday vekilleri ise maalesef ya broşürden ibaret tanıyor yada hiç tanımıyor. Polatlı’nın kozmopolit bir ilçe olduğuna dikkat çeken bir vatandaş ise   seçim zamanı y kullanılacağı zaman    alırlar adamını  Ayaşlı Ayaş’a gider, Sivrihisarlı Sivrihisar’a gider, Beypazarlı Beypazarı’na, Haymanalı arabayla Haymana’ya taşır. Ondan sonra Polatlı Milletvekili çıkarmıyor, Kendi evden çıkmıyor ki Polatlı nasıl milletvekili çıkarın” diyerek te seçmene  mesaj gönderdi.

 SANDIĞI PROTESTO EDENDE VAR!

 Röportajımızda   sandığa gitmeyerek protesto edeceklerini belirten bazı vatandaşlarda oldu.

 Röportajımızın tamamını kesintisiz  bir şekilde sosyal medya sayfalarımızdan takip edebilirsiniz

 SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ:

https://www.facebook.com/polatliistiklalgazetesi

https://www.instagram.com/polatlinin_sesiistiklal

HABER AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR