Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI’DA  8 ADRESTE DEAŞ OPERASYONU

POLATLI’DA  8 ADRESTE DEAŞ OPERASYONU

Spread the love

JANDARMADAN ANKARA MERKEZLİ POLATLI VE 13 İLDE DEAŞ OPERASYONU

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında  Polatlı’nın da bulunduğu 8 adres ve Ankara merkezli 13 ilde yapılan operasyon da DEAŞ terör örgütü mensuplarına finans sağladığı tespit edilen (39) şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara İl Jandarma Komutanlığınca terör örgütü faaliyetlerinin tespit ve önlenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında içlerinde Polatlı’nın da bulunduğu 8 adres ve Ankara merkezli 13 ilde yapılan operasyon da DEAŞ terör örgütü mensuplarına finans sağladığı tespit edilen (39) şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce 25 Nisan 2023 tarihinde; “6415 Sayılı Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkındaki Kanuna Muhalefet” ve “Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olmak” suçlarından gözaltı kararı bulunan (39) şüpheli hakkında Ankara merkezli (13) ilde eş zamanlı operasyon başlatılmış olup şüphelilerin yakalama çalışmalarına devam edilmektedir.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR