Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberBELEDİYE KESİN HESABI OYLANACAK

BELEDİYE KESİN HESABI OYLANACAK

Spread the love

 2022 YILI KESİN HESABI KARARA BAĞLANACAK

 Polatlı Belediyesi  Meclisi  bu akşam toplanacak. Meclis  Nisan ayında  gündeme alınan  komisyon çalışmaları tamamlanan maddeleri müzakere edecek. Meclis te bu ay  Polatlı Belediyesi  2022 mali  yılı kesin hesabı da  oylanarak karara bağlanacak.

 Polatlı Belediyesi meclisi   Mayıs ayı toplantısını gerçekleştirmek üzere  meclis Başkanı Mürsel Yıldızkaya başkanlığında bir araya gelecek.   Mayıs ayı gündeminde bu akşam  imar,  bütçe,  konuları başta olmak üzere komisyonlarda çalışmaları tamamlanan  raporlar meclise sunularak oylanacak.

 BELEDİYENİN  2022 MALİ YILI KESİN HESABI OYLANACAK

 “2022 Yılı Kesin Hesabı” ile ilgili konunun müzakeresi gerçekleştirilecek.  Belediye 2022 Mali Yılı Kesin hesabına ilişkin Gelir ve Gider cetvelleri ile Muhasibin idaresine ait hesaplar Mahalli idareler Bütçe ve Muhasebe yönetmeliğinin 40. maddesi gereğince  5393 sayılı Kanunun l8/b ve 64, maddesi uyarınca Meclisce incelenerek karara bağlanacak.

Teşkilat Şeması ve İhdas Kadroları” ile ilgili konunun müzakeresi.

Ankara İli Polatlı İlçesi İstiklal, Eski Polatlı ve Zafer Mahallelerine Ait 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu(İtirazı) hk.” ile ilgili konunun müzakeresi.

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONUNA HAVALE OLUNAN

 “Kargalı Mahallesi 144 Ada 1 Parsel No’lu Taşınmazın Okul Yeri Olarak Tahsisi” ile ilgili konunun müzakeresi.

 İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONUNA HAVALE OLUNAN

“Ankara İli Polatlı İlçesi Sarıoba Mahallesi 352 Ada 1, 2 ve 3 Parselleri Kapsayan Alandaki Konut Alanının Sosyal Tesis Alanına Dönüştürülmesine İlişkin İmar Plan Değişikliği” ile ilgili konunun müzakeresi.

“İlçemizdeki 2000 Yılı Öncesi Binaların Depreme Dayanıklılığının Araştırılması” ile ilgili müşterek önergenin müzakeresi.

 “Ankara İli Polatlı İlçesi Gazi (Şehitlik) Mah. Kentsel Sosyal Altyapı Alanlarının Düzenlenmesine Yönelik 1/1000 Ölçekli Kısmi Uygulama İmar Planı Revizyonu(İtirazı)” ile ilgili konunun müzakeresi.

“Tarımsal ve Hayvancılık Amaçlı Yapılar hakkında  ilgili konunun müzakeresi,

ÇEVRE, SAĞLIK VE ÇEŞİTLİ İŞLER KOMİSYONUNA HAVALE OLUNAN

  “İlköğretimde Okuyan Çocukların Çevre Bilincinin Geliştirilmesi İçin Çalışmalar Yapılması” ile ilgili müşterek önergenin müzakeresi.

 KIRSAL KALKINMA VE TARIM KOMİSYONUNA HAVALE OLUNAN

“Arazi Varlığımızın Ekonomimize Katkısının Araştırılması” ile ilgili müşterek önergenin müzakeresi.

 KADIN-ERKEK FIRSAT EŞİTLİĞİ KOMİSYONUNA HAVALE OLUNAN

“Depremden Etkilenen Kadınlara İstihdam Sağlanması” ile ilgili müşterek önergenin müzakeresi

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR