Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberYILDIZKAYA : ALIN TERİ İLE  EVLERİNE EKMEK PARASI GÖTÜREN BÜTÜN İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİ...

YILDIZKAYA : ALIN TERİ İLE  EVLERİNE EKMEK PARASI GÖTÜREN BÜTÜN İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİ KUTLUYORUM

Spread the love

POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA  1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’NÜ KUTLADI

 Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya , Polatlı  Belediyesi   işçileri bata olmak üzere tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve  Dayanışma  Günü’nü tebrik etti. Yıldızkaya “  Belediyemiz ve Polatlımız başta olmak üzere emeğiyle değer üreterek evlerine ekmek parası götüren bütün işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”dedi.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya , Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nünde yaptığı açıklamada “Emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden ve ülkemizin gelişme, kalkınma mücadelesinde hayati önemi olan işçilerimizin gururla idrak ettikleri 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emeğiyle değer üretmenin, alın teriyle helal kazancın arayışında ve çabasında olan milyonlarca işçi kardeşimizin millet ve devlet hayatında yeri doldurulamaz önem ve kıymeti bulunmaktadır.

Bu özel günün en zor koşullar altında ekmeklerini kazanmaya çalışan tüm işçilerimize hayırlar getirmesini; toplumsal barışa, insanlarımız arasındaki işbirliği ve iş bölümüne dayalı sosyal dayanışmanın geliştirilmesine fırsat ve vesile olmasını diliyorum. Bizler için alın teri en yüce değerdir. Polatlı Belediyesi olarak insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. İşçi kardeşlerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Belediyemiz ve Polatlımız başta olmak üzere emeğiyle değer üreterek evlerine ekmek parası götüren bütün işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”ifadelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR