Cumartesi, Mayıs 11, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI HALKI SORDU MANSUR BAŞKAN CEVAPLADI

POLATLI HALKI SORDU MANSUR BAŞKAN CEVAPLADI

Spread the love

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Polatlı da vatandaşlarla  buluştu. Polatlı Çarşı Camiinde gerçekleştirilen  programa katılarak Cuma namazını Polatlı da kılan Başkan Yavaş Cuma namazı çıkışı vatandaşlarla çay içti sohbet etti.  Vatandaşlar Başkan Yavaş’a sorun ve taleplerini aktardı. Gerede içme suyunun Polatlı’ya ne zaman geleceği sorusunu  cevaplandıran Başkan Yavaş 11 Ekimde su gelecek derken,  vatandaşlar EGO seferlerinin Polatlı da  artırılmasını talep etti. 

BAŞKAN 11 EKİMİ İŞARET ETTİ : SU GELİYOR

 

Polatlı  Çarşı cami Ocak ayı ile başlayan yenileme çalışmalarını tamamladı. Camideki halılar sil baştan yeniden döşendi. Çarşı cami yenilenen görüntüsü ve iyileştirme çalışmaları ile çarşı cemaatinden de tam not aldı. Polatlı Çarşı Cami Cuma Günü Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın katılımı ile yenileme çalışmalarının ardından ilk Cuma namazı kılındı.  Polatlı da yılların camii olarak bilinen ilçe merkezindeki Çarşı Cami ismi ile ilçenin simgesi haline gelen Çarşı Caminde komple yenilik yapıldı. Polatlı Çarşı Cami vakfı, Polatlı halkı ve Ankara Büyükşehir belediyesinin desteği ile yenilenen Polatlı Çarşı camiinde ilk Cuma namazı eda edildi.

İlçe Müftüsü Hayri Cihangeri Cuma hutbesinin ardından Polatlı Çarşı caminin yenilenmesinde bakım çalışmalarını üstlenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve emeği geçenlere teşekkür etti. Polatlı Çarşı Cami Vakfı Başkanı Aziz Arıkan  ve yönetimi beraberliğinde   Polatlı Çarşı camiinde Kuran-I kerim tilaveti gerçekleştirildi. Polatlı Çarşı Caminde gerçekleştirilen programa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya   CHP İlçe başkanı  Bilal Avcı, CHP Ankara  ve Polatlı Belediye meclis üyeleri,  , Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi başkanı Ertuğrul Kıymaz ve  cami cemaati katıldı.

BAŞKAN YAVAŞ VATANDAŞLA ÇAY İÇTİ SOHBET ETTİ

 

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Polatlı da vatandaşları dinledi.  Vatandaşların sorun ve sıkıntıları dinleyerek eksiklikleri not alan Başkan YAVAŞ,  Polatlı özelde yapılacak çalışmaları da sıraladı.

Yıllardır,  musluklardan içilebilir su  özlemi çeken  Polatlı halkına  Başkan  Yavaş Polatlı ya içme suyunun ne zaman verileceğini de açıkladı.

POLATLI 11 EKİMDE SUYA KAVUŞUYOR

   Vatandaşlar Başkan Yavaş’a sorun  ve taleplerini aktardı. İçme suyunun Polatlı’ya ne zaman geleceği sorusunu  cevaplandıran Başkan Yavaş 11 Ekimde su gelecek derken,  vatandaşlar EGO seferlerinin Polatlı da  artırılmasını talep etti.

 POLATLI DA EGO SEFERLERİNDE SAYI ARTACAK

   Polatlı da bir  vatandaş   Ankara Polatlı arası toplu taşıma yapan AGO seferlerinin Polatlı da artırılmasını talep etti. Başkan Yavaş  Polatlı da EGO seferlerinin sayısının artırılması   noktasında olumlu cevap verirken   Özel Halk Otobüslerinin ücretsiz yolcu taşımama kararlarına ilişkin 153  ‘e şikayet edin gereğini yaparız dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR