>
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLILI KADINLAR ANNELER GÜNÜ ÖZEL PROGRAMINDA BULUŞUYOR

POLATLILI KADINLAR ANNELER GÜNÜ ÖZEL PROGRAMINDA BULUŞUYOR

Spread the love

POLATLI BELEDİYESİ ANNELER GÜNÜNÜ COŞKUYLA KUTLAYACAK

Polatlı Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla 12 Mayıs Pazar Günü Saat 14.00’da Fatih Mahallesi Tektaş Düğün Salonu’nda Anneler Günü Özel Programı gerçekleştirilecek. Özel olarak hazırlanan anlamlı programda; Polatlılı kadınlar Anneler Gününü coşkuyla kutlayacak.

 Polatlı Belediyesinden annelere özel davet.  12 Mayıs Pazar Günü Saat 14.00’da Fatih Mahallesi Tektaş Düğün Salonu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan Anneler Günü Özel programında Polatlılı kadınlar için eğlence, ikramlar ve hediyelerin olduğu dolu dolu programa katılmak isteyen kadınlar için saat 13.00’dan itibaren Cumhuriyet Meydanı’ndan otobüs kaldırılacak. Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından geleneksel hale getirilen program eşliğinde Anneler Günü her yıl olduğu gibi coşkuyla kutlanacak.

YILDIZKAYA: “Tüm  Kadınlarımızı  Anneler Günü Coşkusunu Birlikte Yaşayacağımız Özel Programımıza Davet Ediyorum”

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Anneler Günü dolayısıyla yapılacak olan kutlamalara dair gerçekleştirdiği açıklamada; “Anneler Günü dolayısıyla 12 Mayıs Pazar Günü Saat 14.00’da Fatih Mahallesi Tek Taş Düğün Salonu’nda gerçekleştireceğimiz etkinliklerde her yıl olduğu gibi başımızın tacı kıymetli hanımefendilerle buluşacağız. Sınırsız sevginin, hoşgörünün, iyiliğin, şefkatin ve merhametin sembolü tüm hanımefendileri Anneler Günü coşkusunu birlikte yaşayacağımız özel programımıza davet ediyorum. Şehit Annelerimiz başta olmak üzere kıymetli hanımefendilerin Anneler Günü’nü tekraren en içten dileklerimle kutluyorum.” Dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR