Cumartesi, Mayıs 11, 2024
Ana SayfaGündemHaberÇINAR : POLATLI’NIN SİYASİLERİ  NEDEN SESSİZ KALIYORSUNUZ?

ÇINAR : POLATLI’NIN SİYASİLERİ  NEDEN SESSİZ KALIYORSUNUZ?

Spread the love

  ÇINAR : 35 ARACIMIZI EGO’YA VERELİM ÇALIŞTIRSINLAR

Spot:  :Dayanacak Gücümüz Kalmadı  Polatlı Halkının Vicdanına  Sığınıyoruz

 Polatlı Özel halk Otobüsleri kooperatif başkanı,  TÖHOB  başkan vekili Erdal ÇINAR ,  Başkan Yavaş’a Seslendi, Polatlı da  faaliyet gösteren 35 otobüsümü EGO’ya ya vereyim siz çalıştırın “diyerek veryansın etti. Polatlı Özel Halk Otobüslerinin hiçbir yerden  destek alamadığını belirten Çınar  Başkan Yavaş’a  hem sitem etti hem de teşekkür.  3 ay boyunca pandemi döneminde Allah razı olsun destek verdi. İnkar edemeyiz ama  artık bizim ücretsiz yolcu taşıyacak  gücümüz kalmadı.  Başkan Yavaş’ın bu kadar sert yapması  yakışmadı o bir   belediye başkanı “hoş olmadı “ dedi.

 Ankara ve Polatlı’nın gündemine oturan Özel Halk otobüslerinin  ücretsiz yolcu taşımama  kararı  sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın  taşımayan araları parka çekeriz cezai müeyyideleri uygularız” açıklamasına  Polatlı Özel halk Otobüsleri kooperatif başkanı,  TÖHOB  başkan vekili Erdal Çınar   sitem etti. Çınar “Başkanımızda  canı sağolsun diyor ki taşımayan araçlara yasal işlem yapacağım.  Yapacaksın da biz para almıyoruz ki Allah Rızası için bir yol göstersin .  Parka çekeceğim diye bizi tehdit etmesine gerek yok, etmesin ona yakışmıyor  yakıştıramadık.”dedi.

 

 HAFTADA 1863 KİŞİYİ  ÜCRETSİZ TAŞIYORUZ

 Çınar TÖHOB olarak ücretsiz yolcular taşımayacağımız hakkında yaptığımız basın açıklamasının ardından Mansur başkanımız peş peşe açıklamalarda bulundu. Ücretsiz yolcuları taşımayanları parka çekeceğiz, trafikten men edeceğiz ifadelerini kullandı. Saygı duyarız sıkıntı yok ama  Bizim Polatlı olarak şöyle bir sorunumuz var.

 Aile ve sosyal Politikalar bakanlığında  , basın açıklamalarında  da bunu dile getirdik, Polatlı –Ankara 86 KM.  toplamda 172 km . Yaklaşık 36 litre mazot sarfiyatı var.  Biz Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından destek almıyoruz. Bağlandığımız günden buyan 3 yıldır ücretsiz yolcu taşıyorduk çünkü destek alıyorduk Pandemide bu ekonomik kriz herkesi sarstı Biz Mansur başkan dönemi ile kooperatifleşmeye  geçerek imzaları attık. O zaman araçlarımız 200 TL mazot yakıyordu mazot 5,75 Kuruştu. Mazot aldı başını gitti. Tamam bunun sorumlusu Mansur YAVAŞ   değil  ama biz Büyükşehire bağlıyız. Hükümet yetkililerine, Ticaret bakanlığına,  aile sosyal politikalar bakanlığına defalarca gittik bu sorunu dile getirdik, biz kamu hizmeti yapıyoruz ÖTV siz mazot verilsin dedik. Sonuç  olarak onların bize dediği biz pandemiden dolayı karar aldık  bağlı olduğunuz belediyelerin sizleri desteklemesi adına önünü açtık, yasallaştı. .

POLATLI HALKININ VİCDANINA SIĞINIYORUZ

 3 seneye yakın destekleme aldık teşekkür ederiz  . İki gündür sosyal medya ve Ankara’nın gündemi Özel halk otobüsleri oldu. Haftada 1863 kişiyi  ücretsiz taşıyoruz. Ayda 8bine yakın sayı yapar , bunun altından kooperatif olarak  kalkamıyoruz bunu da halkımızın vicdanına soruyoruz. Biz buradan para alamıyoruz destekte kesildi. Polatlı halkının vicdanına sığınıyoruz. Bu bir stopaj değil baskı değil. Biz büyükşehire  parada versin demiyoruz ama bir çözüm bulunlar. Kooperatif olarak 35 adet aracımız var, götürüp EGO’ya  teslim edebiliriz onlar çalıştırsınlar.

Buradan çağrı yapıyorum Alın bu araçları çalıştırın  bizim bu şartlarda çalışma Şansımız yok. 

MANSUR BAŞKANA YAKIŞMADI

 Belediyeler yanımızda değil siyasiler yanımızda değil, seçimlerde gelip STK’ları yanındayız diyorlar. Ak Parti’ye gidiyoruz Belediyeye gönderiyor, belediyeye gidiyoruz bütçemiz yok diyorlar .  Filler tepişir çimenler  ezilir biz arada kaldık. Başkanımızda  canı sağolsun diyor ki taşımayan araçlara yasal işlem yapacağım.  Yapacaksın da biz para almıyoruz ki Allah Rızası için bir yol göstersin .  Parka çekeceğim diye bizi tehdit etmesine gerek yok, etmesin ona yakışmıyor  yakıştıramadık. Hakkımızı istiyoruz ,  ücretsizleri kaldırsın, daha önce ücretsiz taşıma yokken biz desteklemede almadık. Ankara büyük şehir Belediye başkanısın buna çözüm bulunması gerekiyor .Bize kapıları kapatmak çözüm değil. Bize bir çözüm yolu bakalım, deseydi keşke biz  bu kadar sert yapmasına çok üzüldük .  Bize ücretsiz yolcu taşıtmasın parada vermesin biz kendimiz  mücadelemizi veririz.

 POLATLININ SİYASİLERİ NEDEN SESSİZSİNİZ

 Polatlı’nın siyasileri   niye sessiz kalıyorsunuz? . Meclis üyelerimiz  neden bu nu gündeme getirmiyorsunuz?  Kendinizde bizde yolculuk yapıyorsunuz  bu kadar ücretsiz taşınmaz diyen sizsiniz.  Niye sahip çıkmıyorsunuz?

HBR Aysun Yılmaz BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR