Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI DAN TÜRKİYEYE UZANAN HİZMETTE, SIRA SİYASETTE

POLATLI DAN TÜRKİYEYE UZANAN HİZMETTE, SIRA SİYASETTE

Spread the love

 GÜVEN AKIL   MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI BAŞVURUSUNU YAPTI  İLÇELERİ DOLAŞIYOR

 Polatlı’nın  besicilik sektöründe önde gelen isimlerden   UKBA Besicilik Sahibi Güven Akıl,  siyasette kolları sıvadı.   Polatlı da faaliyet gösteren ve Türkiye’nin pek çok yerine  hizmet gönderen   UKBA Besicilik  işletme sahibi Güven Akıl, iş dünyasındaki  başarılı hizmetlerine siyasette de yer vermek istiyor.    Ak Parti Polatlı ilçe yönetiminde  hizmetlerini sürüden Akıl  ,  Ak Parti’den Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.   Akıl “ Bilgi birikimini aktif siyasette de Polatlı’ya hizmet ederek göstermek istiyorum. Bizler artık Polatlılıyız.” Dedi.

 İş dünyasında başarılı hizmetleri ile adından hem Polatlı hem de Türkiye’de söz ettiren besiciliğin  önde gelen isimlerinden  UKBA Besicilik Sahibi Güven Akıl, 28. Dönem Milletvekili seçimi için Ak Parti Ankara 1. Bölge  Milletvekili aday adayı oldu. Akıl, Polatlı’ya hizmet ederek siyasette de Polatlı için  başarılı çalışmalar yapmak istediğini kaydetti.

 SADECE POLATLI DEĞİL TÜRKİYE’YE HİZMET VERİYORLAR

İş adamı ve siyasetçi  Güven Akıl,1973 yılı Ardahan doğumlu, 11 kardeşin ortancası. Evli ve üç  çocuk  babası  . 1999 yılından itibaren Ankara’da yaşayan  ve tüm yatırımlarımı Ankara Polatlı’ya  yapan Akıl  , 2002 yılında siyasete adım attı. İş nedeniyle Polatlı’ya yerleşen  Akıl   tüm yatırımlarını Polatlı’ya yaptığını söyleyerek “ Tüm yatırımlarım şu an Polatlı’dadır. Milletvekili adaylığına başvurdum nasip olursa hizmet etmeye devam edeceğim”dedi.

 BİZ POLATLILIYIZ

 Besicilik noktasında  yaptığı çalışmalara değinene Akıl “ Canlı hayvan üzerine çalışıyoruz. İş hayatımda şu anda mevcut olan beş tane firmam var. 2 firmam İstanbul’da, Ankara Polatlı’da tavuk ürünler, Güven Mandıra marketler grubum var, veteriner kliniğimiz var. Hayvan, yem katkı maddeleri olarak Fit Vitamin fabrikamız var. Polatlı’da şu anda mevcut ve Türkiye’nin geneline hizmet ediyoruz.” dedi.

BİLGİ BİRİKİMİNİ AKTİF SİYASETTE DE POLATLI’YA HİZMET EDEREK GÖSTERMEK İSTİYORUM

İş hayatında yakalamış olduğum başarılı çalışmaları siyasette devam ettirmeyi hedeflediğini belirten   Ak Parti Ankara 1. Bölge milletvekili aday adayı Güven  Akıl “ Polatlı’da iş hayatıma devam ederken Ak Parti Polatlı İlçe Teşkilatında çalışmalarımı yürütmekteyim. Bilgi birikimini aktif siyasette de Polatlı’ya hizmet ederek göstermek istiyorum. Artık Polatlılıyız, tüm yatırımlarımızı ve hizmetlerimizi Polatlı’ya yaptık”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR