Pazar, Mayıs 19, 2024
Ana SayfaGündemHaberPolatlı çiftçisinin sulama sorunu masaya yatırıldı

Polatlı çiftçisinin sulama sorunu masaya yatırıldı

Spread the love

Polatlı çiftçisinin yanındayız

Polatlı çift inin sulama.sorunlari Ankardaa görüşüldü. Polatlı ziraat odası başkanı Zekai Köseoğlu ve beraberindeki heyet DSİ Barajlar ve  HES Daire Başkanı Muharrem Çaglanci’yı ziyaret ederek Polatlı çiftcisinin  sorunlarını aktardı.

Polatlı Ziraat odası başkanı Zekai Köseoğlu Sulama  kooperatifleri Ankara Bölge Birliği başkanı Zafer Özkan, Eskikarsak Sulama kooperatifi başkanı Yaşar Özer ,Kiranharmanı sulama kooperatifi başkanı Mehmet Yavuz   DSİ Barajlar ve  HES Daire Başkanı Muharrem Çaglanci’yı ziyaret ederek Polatlı çiftcisinin  sorunlarını ilettiler.

Polatlı Ziraat odası başkanı Zekai Köseoğlu “DSİ Barajlar ve HES Daire Başkanı Muharrem Çaglanci’yı ziyaret ederek Polatlı çiftçimizin sorunlarını ilettik.

Polatlı çiftçisinin sulama suyu konusunda yaşadığı sıkıntılar ,sulama kooperatiflerinin sıkıntıları,gıdada sulu tarımın önemi ve önümüzdeki yıllarda çiftçimizin sorun ve sıkıntı yaşanmaması için nelerin yapılacağı ,hangi tedbirlerin alınacağı hususunda fikir alışverişinde bulunduk.”dedi.

  Ülkemiz gıda üretiminde Polatlı tarımının ne denli önemli olduğunun konuşulduğu ziyarette DSİ Barajlar ve HES Daire Başkanı Muharrem Çaglanci Polatlı’nın tarımdaki öneminin altını çizerek Polatlı çiftçisinin sorunları yakından bildiğini ve Polatlı çiftçisinin her daim  yanlarında olduklarını kaydetti.

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR