Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberPOLATLI BELEDİYESİ “MAHALLEDE ŞENLİK VAR” PROGRAMLARINA YOĞUN İLGİ

POLATLI BELEDİYESİ “MAHALLEDE ŞENLİK VAR” PROGRAMLARINA YOĞUN İLGİ

Spread the love

 ŞEHİTLİK MAHALLESİ’NDE  VATANDAŞLAR ŞENLİKTE BULUŞTU

Polatlı Belediyesi tarafından ‘Mahallede Şenlik Var’ parolasıyla yaz sonuna kadar program dahilinde tüm merkez mahallelerde gerçekleştirilecek olan Yaz Etkinlikleri; birbirinden eğlenceli gösteriler, yarışmalar ve çekilişler eşliğinde Şehitlik  Mahallesi Sebil  Parkı’nda vatandaşlarla buluştu. Şenliklere katılan Polatlı  Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya hediye çekilişlerinde yaparak vatandaşlara hediyelerini verdi. 

Hava sıcaklıklarının  yüksek seyrettigi Temmuz ayında vatandaşlar akşam saatlerinde  çoluk çocuk Mahalle şenliklerine akın ediyor. Özellikle çocuklar için kurulan oyun ve yarışma parkurları çocukları mutlu ederken aktivitelerin ücretsiz olası ailelerinde yoğun katılımını sağlıyor 

Özellikle çocukların büyük beğenisini toplayan By Mıstık Show’un sergilendiği ve çocuklar için Survivor Parkurlarının kurulduğu şenliklerde birbirinden eğlenceli gösteriler ve şovlar sahne aldı. Şehitlik Mahallesi’nde düzenlenen interaktif yarışmalar ve gösterilerde vatandaşlara sürpriz hediyelerin ve ikramların dağıtıldığı etkinliklerin yanı sıra; yapılan çekilişlerle çocuklar ve aileler hediye bisikletler ve ev eşyalarına sahip olma heyecanını yaşadı. Şenlik alanını ziyaret eden Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya etkinliklere katılan vatandaşlarla sohbet ederek  hediyelerin dağıtıldığı çekilişleri yaparak  kazanan vatandaşlara hediyelerini verdi.

Şehitlik  Mahallesi sakinleri yaz etkinlikleri dolayısıyla Başkan Yıldızkaya’ya teşekkür etti.

ŞENLİKLER PAZARTESİ GÜNÜ  MEHMET AKİF MAHALLESİNDE DEVAM EDECEK

Mahallede Şenlik Var Yaz Eğlenceleri bu hafta Pazartesi Günü Mehmet Akif Mahallesi’nde coşkuyla devam edecek. Açık havada kurulan sahne ve stantlarda Mehmet Akif Mahallesi sakinleri aileleriyle birlikte nostaljik yaz akşamlarının heyecanını yaşayacak. 24 Temmuz Pazartesi Günü Saat 19.00’da Mehmet Akif Mahallesi üçgen parkta vatandaşlarla buluşacak olan etkinlikler her hafta birbirinden farklı mahallelerde yaz sonuna kadar aralıksız sürecek.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR