Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberAKARYAKIT ZAMMI TARİFELERE YANSIDI

AKARYAKIT ZAMMI TARİFELERE YANSIDI

Spread the love

POLATLI DA TAKSİMETRE  FİYATLARI GÜNCELLENECEK

SPOT:İndi bindi ücreti 50 lira, açılış ücreti 18 lira, kilometre ücreti ise 15 lira olarak belirlendi.

Akaryakıtta ÖTV artışının ardından Başkentin ardından Polatlı da  da  taksi ücret tarifelerine zam yapıldı.Taksimetreler de yeni fiyat tarifesi için Çarşamba günü güncelleme yapılacak.Polatli da faaliyet gösteren 150 adet ticari takside taksimetrelerde fiyatlar yenilecek.

Akaryakıta gelen zamlar sonrasında Ankara’da  olduğu gibi Polatlı da da taksi ücretlerinde fiyat düzenlemesine gidildi. İndi bindi, açılış ve kilometre fiyatlarına yüzde 50’ye yakın zam geldi.   Akaryakıt zamları ile birlikte taksimetrelerde fiyatlar güncellendi.   Polatlı da faaliyet gösteren 150 takside taksimetreler değişecekYeni tarifeye göre taksimetre açılı ücreti 18 TL oldu. İndi bindi ise 50  TL ye yükseldi.

 ÇARŞAMBA GÜNÜ DEĞİŞİM YAPILACAK 

 Polatlı da faaliyet gösteren taksilerde tarife değişimi Çarşamba günü Polatlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsmail Tarhan’ın başkanlığında sabah saatlerinde taksilere yeni tarifeler yansıtılacak.Akaryakıt zammı ile taksilerde   yen tarife dönemi başlıyor

Ankara Umum Otomobilciler Ve Şoförler Esnaf Odası Başkanlığı’nın Ankara Metropolü ‘Ne İlişkin Taksimetre Fiyatları Azami Hadlerini Gösterir Ücret Tarifesi” nin onayı ile yeni tarife şu şekilde olacak:

Taksiye bindi / indi ücreti                   : 50.00

Açılış ücreti                                        : 18.00

Kilometre ücreti                                  :   15.00

Saat ücreti                                           : 90.00

Birim zaman ücreti (1 dakika)            :  1.50

Birim mesafe ücreti       100 metre         :   1.50

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR